Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Accentum

Release – Sennheiser Accentum True Wireless

Efter att nyligen ha släppt nya true wireless i premiumserien Momentum, de oerhört väl mottagna Momentum True Wireless 4, är det nu dags att välkomna true wireless i Sennheisers serie Accentum – som även den får klassas som premium, bara inte lika premium.

Örgasmiskt ljud

Accentum True Wireless är utrustade med samma typ av hörlurselement som används i Momentum True Wireless 4, Sennheisers True Response 7mm, som har prisats för en rik och livlig men ändå elegant ljudbild. Även om nykomlingarna har samma element som det dyrare syskonet skiljer de sig dock något i hårdvara, anslutning och codec-stöd.

Accentum True Wireless har Bluetooth 5.3 med stöd för LE Audio, Auracast, SBC, AAC, aptX och LC3 – medan Momentum True Wireless 4 har en påkostad Qualcomm-krets med bit-by-bit-överföring, låglatensläge, Bluetooth 5.4 och aptX Adaptive. Men trots att nykomlingen inte har ett fullt så påkostat inre kan vi ändå förvänta oss utsökt ljud även här, som dessutom kan ställa in i appen Smart Control.

ANC och god örgonomi

Accentum True Wireless har stängd in-ear-design, att pluggarna täpper igen öronen, som ihop med aktiv och anpassningsbar brusreducering ska ge god ljudisolering vid exempelvis pendling. De har en ny och relativt slank design som enligt Sennheiser ska passa många olika typer av öron väl, där vi får pluggar i fyra olika storlekar (XS/S/M/L) inkluderade.

Snäckorna i sig har IP54-klassning och batterier som ska ge oss upp till åtta timmar lyssning utan ANC och sex timmar med, med upp till ytterligare 20 timmar från laddningsfodralet. Etuiet är en smidig historia med litet fotavtryck och låg vikt (41g) som kan laddas med både USB-C och Qi. Det tar cirka 90 minuter att ladda snäckorna från 0 till 100%, men med 10 minuter snabbladdning får vi en timma speltid.

Sammantaget ser Accentum True Wireless ut att bli ett attraktivt alternativ för den som vill ha smidiga true wireless med premiumljud, men som inte känner att det är värt att ta steget upp till flaggskeppet Momentum True Wireless 4. Läs gärna mer om dem på produktsidan, som du hittar till via knappen här nedanför.

Senaste nyheter