Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Veckans Tips - vecka 21

Veckans Tips – vecka 21

Välkommen till en både varm och vacker vecka med riktigt goda utsikter till klipp och ett par oerhört intressanta nyheter – särskilt för den som vill att Windows-laptops blir mer energieffektiva.

Fynda loss

Den här veckan går i köpsugets tecken. Idag har vi till att börja med kört igång kampanjen Inet Weeks, med två veckor av kampanjpriser på goa produkter i kategorierna datorer, bildskärm, mobiltelefon, surfplatta, smarta hem, nätverk, ljud/bild och datortillbehör. Vi har flera riktigt vassa erbjudanden, hoppas någon av dem är på just det du letat efter.

Därtill bjuder även veckans livestream på suveräna förutsättningar för fynd. Under Dubbelklick #186 ska vi nämligen rensa lagret, med otroligt fina erbjudanden på en härlig blandning produkter från olika kategorier. För att ge även dig som vill invänta lönen en chans att fynda har vi bestämt oss för att förlänga erbjudandena, de kommer gälla till och med fredag eller tills att lagret tar slut. Förutom först-till-kvarn-drops bjuds det även på gott om olika prylar att vinna, så sväng gärna förbi och häng med oss och e-sportspecialisterna AceZone nu på torsdag från 17:00.

Produktnytt

Den här veckan innebär startskottet för vad som kan bli en intressant ny era för Windows-laptops. Nu har nämligen Qualcomm presenterat ARM-processorer för laptops och alla stora tillverkare har hoppat på tåget. Den nya serien heter Snapdragon X och vi har flera modeller på ingång med release 18 juni, läs gärna mer i vår nyhet.

På gamingfronten har vi också flera godbitar att dela med oss av. Till att börja med släpps Senua’s Saga: Hellblade II, Paper Mario: The Thousan-Year Door och System Shock (remake) till konsolerna den här veckan – men framför allt är nya Assassin’s Creed Shadows presenterat. I november kommer vi att få lönnmörda loss i feodala Japan, antingen som ninja eller samuraj, och det finns att förboka för den som vill. Spana in gärna alla veckans tips via knappen här nedanför, där hittar du alla produktnyheter och andra tips.

Senaste nyheter