Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Ace

Sonos första hörlurar – välkomna Ace

De kom lite från ingenstans, men nu när de väl presenterats känns det ganska självklart att ljudsuveränerna Sonos skulle ge sig på att skapa ett headset. Sonos Ace heter de och släpps 5 juni, förbokning startar 28 maj.

Vad är Sonos Ace?

Ace är ett trådlöst par premiumhörlurar som enligt Sonos ska erbjuda både ljudkvalitet och aktiv brusreducering som utmanar eller trumfar marknadens allra bästa. De är utrustade med 40 mm stora och dynamiska hörlurselement ihop med stöd för dynamisk huvudspårning, Dolby Atmos och lossless-ljud till kompatibla Android-enheter, över AptX. Därtill har de åtta riktade mikrofoner med talfokusering och brusreducering, som enligt Sonos ska ge kristallklara samtal.

Sonos nya hörlurar ansluts antingen trådlöst med Bluetooth 5.4 eller med en av de två medföljande kablarna. Det ingår både en USB-C till USB-C- och en USB-C till 3,5 mm-kabel och lossless-ljud fungerar över både och. Därutöver ingår en läcker transportväska med inbyggt kabelfack, så att du kan resa säkert med stil. Batteritiden är upp till 30 timmar med ANC eller transparensläget aktiverat, med stöd för snabbladdning som ska ge upp till tre timmar batteritid efter endast tre minuter laddning.

Designmässigt är Sonos Ace ett minimalistiskt och slutet over-ear-headset med stora kåpor som omsluter öronen, där två knappar och ett reglage ska ge dig enkel tillgång till de allra viktigaste inställningarna. Kuddarna består av memory foam klätt i veganskt läder, som ska fördela trycket och tyngden (312 g) jämnt över öronen. Det ihop med vridbara kåpor och justerbart huvudband ska enligt Sonos ge god ergonomi till många olika typer av huvuden.

Synergi med Arc

Om du har Sonos soundbar Arc ska du med ett enkelt knapptryck kunna föra över ljudet från högtalarna till hörlurarna. När du flyttar TV-ljudet till Ace kan du välja att få rumsligt ljud med antingen surround eller Atmos (om stereo spelas kan virtuellt rumsligt ljud simuleras), för att få hemmabioupplevelsen även i lurarna. Detta ska enkelt kunna ställas in i Sonosappen, där du även hittar exempelvis EQ-inställningar.

Låter Sonos Ace som något för dig får du gärna läsa mer om dem och kolla igenom bildgalleriet via knappen nedan. De kommer i antingen svart eller vitt och du kan alternera mellan färgerna direkt på produktsidan.

Senaste nyheter