Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Dubbelklick #187 – Samsung på plats

På torsdag 30 maj 17:00 är det dags för livestream tillsammans med Lunkan från Samsung, en kär favorit i repris som alltid bjuder på god tid och allmänt gött tekniksnack.

Den här gången kommer han bjuda på åtminstone ett trevligt erbjudande på en Samsung-produkter som vi vet att många gillar, lagra gärna den informationen i ditt modermodem.

Missa inte tävlingen

Inför livestreamen kör vi en tävling tillsammans med Samsung, i vilken du kan vinna extern lagring i form av deras portabla SSD T7 Shield 1 TB. För att delta i tävlingen vill vi att du tar en somrig bild med någon form av Samsung-produkt med någonstans i bilden, var gärna klyftig, rolig eller nördig – du väljer!

Bidraget behöver vara publicerat i Discord-kanalen vi länkar till här ovanför innan det är dags att välja vinnare, vilket vi gör live direkt i streamen. Om du inte redan är med i vår kanal på Discord är du varmt välkommen att gå med via den här länken. Ses vi inte på kanalen hoppas vi att du svänger förbi på YouTube eller Twitch nu på torsdag 17:00, ha det fint så länge!

Senaste nyheter