Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Setup

Månadens vinnare – maj 2024

Nu är den första vinnaren i vårt nya tävlingsformat Månadens bildinlägg korad och vi får skicka ett stort grattis till Johan, vars datorhörna röstades fram till månadens bildinlägg för maj 2024. Det innebär att han kommer få en gamingstol i form av ASUS ROG Aethon. När vi ändå hade Johan på tråden passade vi på att ställa några frågor, läs gärna vad han hade att säga.

Dune
Vad är du mest stolt över med din setup?

Jag är aldrig stolt ;) Jag blir aldrig nöjd, detta är väl min femte makeover. Jag styrs lite av det tema och känsla jag vill få fram.

Just nu är det Dune tema, då passade mörka färger. Innan var det Star Wars och ljusa färger. Vem vet vad nästa tema och inredning blir.

Gör om rummet var 2 eller 3e år. Göra om kanske är att ta i då det är då mer måla eller köpa lite nya inredningsprylar för att nå ett visst tema.

Bakom
Vilken pryl hade du inte kunnat leva utan?

Alla prylar ihop bildar ju en användbar dator så just en pryl var en svår fråga. Jag skulle nog inte säga pryl utan "internet" :)

Men annars älskar jag hur jag kan dela upp ljud och och byta mellan ljudkanaler på Stream Decken. Den skulle vara jobbig att inte ha.

Hörnan
Vilken blir din nästa uppgradering?

Jag sneglade lite på om jag skulle göra om hela min dator med Optimus vattenblock och om jag skulle köpa mig en Magnus II från kompcase.

Men nya AMD och Intel är på g, Nvida och Amd med nya grafikkort så kanske blir något av det istället. Sedan lockar ju OLED, så om Samsung kommer med en 57" OLED så är det på topplistan.

Vad spelar du (eller slösurfar du bara)?

När jag spelar, jag är periodare, så är det mest World of Warcraft. Spelat det sedan vanilla beta. Dragonflight är väl första expansionen jag inte raidat i. Annars har jag kört alla.

Från Elitspelare till mer casual raider. Har en dotter på snart 4 år som gör att spelandet fick läggas mer eller mindre på hyllan. 20 år wow om man inte räknar med betan får kanske räcka?

Spelet är rätt repeterande. Lite Diablo IV blev det med när det kom. Barn, jobb tar mycket av ens fritid.

Tangentbord
Favoritmärke?

På dataprylar? Jag har nog inget, det beror på vad det är för pryl. Jag har alltid gillat Razers möss och musmattor så de är favoriter där. Hade Intel innan, gick över till AMD.

Men jag är varken team red eller team blue. Jag varierar lite för ombytes skull.

Favoritsmak på pingvinstång?

Haha... Stången jag aldrig får :) Häxvrål. Jag får bara massa tivoli eller kolastänger eller vad de heter. Häxvrål verkar vara rare loot.

Dator
Vilka specifikationer har din dator?
 • AMD Ryzen 9 7950X

 • ASUS ROG Crosshair

 • 64gb G-Skill minnen

 • ASUS RTX 4090 TUF OC

 • 3x Samsung SSD (PCE-4) mins ej storlekar

 • Glorious GMMK Pro?

 • Razer Signature Edition Viper mus

 • Elgato Streamdeck +

 • Audeze Maxwell headset

 • Samsung G9 57'

 • ARGON AUDIO FORTE A5 MK2 Högtalare

 • Dali Sub-bas

Missa inte nästa månads tävling

1 juni är det dags för en ny Månadens bildinlägg-tävling, med riktigt smidig nätverkslagring i potten. Håll koll på sidan vi länkar till här nedanför, där samlar vi alltid aktuell information om bildinläggstävlingarna. Stort tack till alla som delat med sig av bildinlägg hittills, hoppas du fortsätter och lycka till i nästa månads tävling!

Publicerad 2024‑05‑29 av Johan Backelin, redigerad 2024‑06‑03.

Senaste nyheter