Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
INNO3D

INNO3D nu på Inet

Nu kan vi glatt meddela att vi tagit in den klassiska grafikkortstillverkaren INNO3D i sortimentet, som är specialiserade på GeForce. Om du inte känner till INNO3D sedan tidigare är det inte så konstigt, de har inte varit så stora på den nordiska marknaden på senare år, men faktum är att det är en global, Hong Kong-baserad tillverkare som varit igång sedan 1998.

INNO3D har precis som många andra tillverkare delat upp sitt sortiment i två delar, en för mainstream och en för entusiaster. Grafikkorten som är gjorda för mainstream heter bara INNO3D och innehåller mestadels prisvärda modeller för gaming, medan serien iCHILL bjuder på både luft- och vattenkylda entusiastmodeller. Här nedan summerar vi snabbt de olika modellserierna.

Modellserier från INNO3D

INNO3D LP / Silent

Serierna LP och Silent innehåller passivt kylda bildkort och grafikkort i serierna GT och GTX, för dig som vill ha fler bildkällor och/eller ett enklare grafikkort för exempelvis en HTPC.

INNO3D Compact

Serien Compact innehåller precis som det låter kompakta grafikkort. Här erbjuds RTX-modeller gjorda för SFF-byggen, med kortare kylare som endast har en fläkt.

INNO3D Twin X2

Twin X2 är en mainstreamserie som mestadels används för grafikkort i instegs- och mellanklassen. Här bjuds vi på avskalad design med två fläktar, som kan skilja något mellan olika grafikkortsserier. Vissa Twin X2-modeller har fabriksöverklockning (OC) och vissa finns även i vitt.

INNO3D X3

X3-serien är i mångt och mycket en större version av Twin X2, med tre fläktar istället för två. Den här serien finns i mellanklassen och uppåt, där vi i regel bjuds på avskalad design och stabil prestanda. Även här finns det OC-modeller, vissa med RGB, och alternativ i vitt.

INNO3D iCHILL X3

Entusiastmodellen iCHILL X3 är en mer påkostad och mer högpresterande variant av vanliga X3. Här bjuds vi bland annat på större kylfläns, vapor chamber och högre klockfrekvenser – allt för att få högre prestanda och/eller lägre ljudnivå.

INNO3D iCHILL Black

Vill du ha ännu kraftfullare kylning i ett färdigt paket erbjuder serien iCHILL Black vattenkylning på ett enkelt sätt. Här används nämligen förmonterade, slutna vattenkylare som gör det möjligt att nå hög prestanda och/eller låg ljudnivå. Tänk bara att du behöver ha plats för radiatorn.

INNO3D iCHILL Frostbite

Är egenbyggd vattenkylning, även kallat custom loop, din grej är serien iCHILL Frostbite för dig. Här erbjuds grafikkort med specialtillverkade och förmonterade vattenblock, framtagna tillsammans med Alphaoool, som du enkelt kan ansluta till din egen loop.

Senaste nyheter