Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Megaklick #6
Megaklick #6

Megaklick #6

Finns det något finare än Megaklick? Vi tror inte det.

Megaklick är vår maxade livestream i vilken vi bjuder på våra allra bästa erbjudanden, finaste tävlingar och godaste tid. Nästa stream kommer äga rum den 27 juni, från cirka 17:00, på både YouTube och vår Twitch.

Fynda, fynda, fynda

Vi kommer pö om pö avslöja mer om vad det är för typ av erbjudanden vi kommer köra, men det kommer bli genuint bra erbjudanden på många eftertraktade prylar. Exempelvis kommer vi köra 45% rabatt på ett tangentbord från Logitech och 42% rabatt på en powerbank från Deltaco. Det finns en risk att vår budget för prissänkningar överskrids i förtid, om vi säger så.

Utöver fynd och vinster kommer vi även bjuda på gäster. Exempelvis kommer Jocke från streamens huvudsponsor Xtrfy vara på plats för att bjuda på gött tugg och några fina överraskningar.

Det här kommer bli en storslagen sändning som skalder kommer dikta om och folket i allmänhet prata om under lång tid framöver, så se verkligen till att inte missa detta historiska ögonblick. Det kommer aldrig komma ett Megaklick #6 igen, och Megaklick #7 kommer först efter sommaren. Ladda gärna upp på vår Discord, så ses vi på Megaklick.

Publicerad 2024‑06‑24 av Johan Backelin, redigerad 2024‑06‑28.

Senaste nyheter