Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Inet System

En personlig dator – på ett enklare sätt


Med Inet System får du det bästa från färdigbyggda och egenbyggda datorer i ett.

Det hela börjar med att våra datornördar sätter ihop en riktigt bra dator som är redo att börja använda direkt, där de väljer ut pålitliga och högkvalitativa delar som de vet kommer fungera bra tillsammans. Sedan kan du enkelt anpassa datorn efter dina specifika behov, om du exempelvis vill lägga till mer lagring eller välja ett kraftfullare grafikkort.

Det kan skilja mellan modeller vilka delar som går att anpassa själv, men vi erbjuder alltid modeller för flera olika prestanda- och priskategorier – så prova och lek gärna runt för att se vilken som bäst går att anpassa för dig!

Till produkterna


Rätt komponenter

Byggd med komponenter från välkända tillverkare, enkla att byta ut & uppgradera.

100% ren installation

Datorn är helt fri från bloatware och onödiga program.

Säker frakt

Datorn levereras i en stötsäker förpackning som förhindrar skador.

Support

Datorn är redo att användas, men vi finns alltid här för att hjälpa dig komma igång.

Vad är Inet System?

Så här byggs din dator

Smidigt både nu och framöver

När du bestämt dig och beställt din nya dator kommer den byggas här i Sverige, av våra skickliga och erfarna montörer. Vi använder uteslutande helt vanliga tredjepartskomponenter som följer branschstandard, så om du i framtiden skulle vilja uppgradera din dator kan du vara trygg i att det kommer vara enkelt att hitta delar som passar.

Våra datorbyggare monterar datorn på ett ESD-säkert sätt och säkrar alla kablar med buntband. Om du valt till operativsystem kommer de även installera det och nödvändiga drivrutiner åt dig, och vi använder oss endast av helt rena Windows-installationer – utan onödig bloatware.

Ett tryggt val

När du mottagit din nya dator och tagit ur den antistatiska bubbelplasten från insidan är den redo att börja användas. Om du vill ha hjälp att komma igång eller om du har andra frågor gällande ditt Inet System är du alltid varmt välkommen att höra av dig till vår kundservice.

Vi har ett kunnigt, hjälpsamt och prisbelönt kundserviceteam som mer än gärna hjälper med allt från felsökning och teknisk vägledning till garantifrågor och köprådgivning. De har öppet alla dagar i veckan och kan nås via telefon, e-post eller chatt.


Kundservice
Visar 28 produkter
kr
-
kr

Visar 28 produkter

Visa produkter: