Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Fractal Design

är ledande designer och tillverkare av datorrelaterad hårdvara av premiumkvalité. Bland annat chassin, kylning, nätaggregat och tillbehör.

Baserade och med ursprung i Göteborg samt med kontor både i USA och Taiwan. Fractal Design har fått ett globalt rykte för innovativ design, elegant formgivning och pålitlig byggkvalité. Deras produkter är tillgängliga i över 45 länder världen över och deras marknad växer konstant.Pop

Med Pop har Fractal Design låtit stil och funktion ta lika mycket plats. Serien erbjuder en rad funktions och designvariationer där Pop Air fokuserar på maximalt luftflöde och Pop Silent sätter tystnaden i främsta fokus. Varje serie kommer i en rad olika storlekar och färgalternativ. Allt för att du ska hitta ditt perfekta chassi.

Torrent

Torrent är platseffektivt designade chassin som helt och hållet är fokuserade på högsta möjliga prestanda vid luftkylning. Kvalitén i detaljerna reflekteras i allt från valen av komponenter till den strömlinjeformade designen, på både in- och utsidan.

Det som sticker ut mest är det kommer till tekniska innovationer är insidans layout och en öppen front med Dynamic PWM / Prisma ARGB PWM-fläktar som är speciellt framtagna för att uppnå maximal luftkylning samtidigt som ljudnivån hålls låg.

Meshify 2

Meshify kommer i flera storlekar där den unika fronten, höga prestandamöjligheter samt en smart intern layout står i fokus. Dessa chassin erbjuder samma prestanda och kapacitet man normalt finner hos större chassin.

Visar 152 produkter
kr
-
kr

Visar 152 produkter