Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Kolla in vår video på Ducky One 3

Ducky

Duckys tangentbord, One 3, är ett högkvalitativt mekaniskt tangentbord med en minimalistisk design och en högkvalitativ byggkvalitet. Tangentbordet finns i en rad olika färger och är utrustat med Cherry MX-brytare. One 3 har också en anpassningsbar RGB-bakgrundsbelysning och ett avtagbart USB-kabelsystem för enkel transport.

Switch Kit

Ducky Switch Kit är ett verktygskit som gör det möjligt för användare att byta brytare på Ducky-tangentbord. Kitet innehåller verktyg för att demontera tangentbordet och det finns flera olika brytare att välja mellan. Detta ger dig som användare full frihet att anpassa ditt tangentbord efter dina egna preferenser och behov.

Gamingmöss

Duckys möss är utrustade med högpresterande sensorer som ger exakt styrning och snabb respons. Många av Duckys möss är också utrustade med anpassningsbar RGB-belysning och programmerbara knappar. Vad som gör Duckys möss unika är deras höga byggkvalitet och prestanda, vilket gör dem till ett populärt val bland krävande användare som behöver tillförlitlig och högpresterande utrustning.

Tillbehör

Ducky erbjuder ett brett utbud av tillbehör, inklusive musmattor, kablar och handlovsstöd, för att förbättra användarupplevelsen av deras tangentbord och möss. Dessa tillbehör ger extra komfort och funktionalitet, och kompletterar Duckys produkter perfekt. Med Duckys tillbehör kan användare förbättra sin tangentbords- och musupplevelse och uppnå ökad produktivitet och ergonomi.

Visar 232 produkter
kr
-
kr

Visar 232 produkter

Visa produkter: