Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

OtterBox

OtterBox är en tillverkare som likt många andra amerikanska bolag fick sin början i garaget. 1998 kom de ut med sin första produkt, en förvaringsbox. Sedan dessa har de jobbat sig allt högre och är i dagsläget en av världens största aktörer när det kommer till telefonskal. Deras produkter är robusta, utan att för den delen spara in på det estetiska.


Symmetry-serien

Den här serien tunna telefonskal är byggd för att klara av vardagen. Skyddar mot dagliga tapp och stötar, utan att offra den smalare designen. Här får du stora valmöjligheter att välja din stil när det kommer till färger och motiv. Välj bland modeller för Apple, Samsung, Huawei och mer.


Defender-serien

Med Defender Series robusta fodral kan du tryggt ge dig ut på äventyr. Fodralen har flera skyddande lager som omfattar innerskal, yttre överdrag och inbyggt skärmskydd


Ladda din telefon med OtterBox

OtterBox skyddar inte bara din telefon, de laddar den också. Med kablar, väggladdare och powerbanks från tillverkaren behöver du inte oroa dig över vanliga skador som fransar och slitage. De är nämligen förstärkta med metall och flätad nylon, samt en förlängd dragavlastning för att förhindra att kabeln bryts.


Visar 20 produkter
kr
-
kr

Visar 20 produkter

Visa produkter: