OtterBox

OtterBox är en tillverkare som likt många andra amerikanska bolag fick sin början i garaget. 1998 kom de ut med sin första produkt, en förvaringsbox. Sedan dessa har de jobbat sig allt högre och är i dagsläget en av världens största aktörer när det kommer till telefonskal. Deras produkter är robusta, utan att för den delen spara in på det estetiska.


Symmetry-serien

Den här serien tunna telefonskal är byggd för att klara av vardagen. Skyddar mot dagliga tapp och stötar, utan att offra den smalare designen. Här får du stora valmöjligheter att välja din stil när det kommer till färger och motiv. Välj bland modeller för Apple, Samsung, Huawei och mer.


Strada-serien

Med Strada får du en lyxig läderdesign i plånboksformat. Dessa portföljfodral för Apple och Samsungs telefoner är snälla mot din skärm och har gott om utrymme för diverse kort och dylikt. Finns även i en mer kompakt Via-modell.

Oavsett vilken modell du väljer kan du räkna med OtterBox certifierade skydd mot fallskador.


Ladda din telefon med OtterBox

OtterBox skyddar inte bara din telefon, de laddar den också. Med kablar från tillverkaren behöver du inte oroa dig över vanliga skador som fransar och slitage. De är nämligen förstärkta med metall och flätad nylon, samt en förlängd dragavlastning för att förhindra att kabeln bryts.


Filter

Produkter