Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Kom igång med Sonos

Sonos har äntligen landat på Inet så vi tänkte att det var passande med en guide. Sonos erbjuder bra stereo högtalare och är mest kända för sin multiroom-funktion där du kan koppla ihop alla dina högtalare i ditt hem och styra allt trådlöst via mobilen eller datorn.


Till produkterna

Sonos har en hel del olika produkter med allt från hemmabiosystem, soundbars, baser, bärbara högtalare och vardagshögtalare så att du kan skapa ett komplett ljudsystem till ditt hem.

Alla högtalare från Sonos är kompatibla med Sonos-appen som finns både på iOS, MacOS, Android och Windows, så att du trådlöst kan sammankoppla dina högtalare över Wi-Fi och styra allting via mobilen eller datorn.I vår videoguide går vi igenom vad du behöver för att komma igång med Sonos och vilka produkter kan fungera bra som ett startpaket. Sedan går vi igenom hur du enklast sätter upp ditt system och vilka funktioner som Sonos-appen erbjuder.

De produkter vi går igenom i vår guide är produkter som Sonos One, Sonos Beam och Sonos Sub Mini och dessa multiroomhögtalare skulle fungera som ett bra högtalarsystem till ditt hem. Sedan finns det också Bluetooth högtalare som Sonos Move och Sonos Roam ifall du är på språng.Sonos-appen erbjuder en mängd olika funktioner som till exempel TruePlay ifall du har en enhet med iOS 8 eller senare. Denna funktion gör så att dina högtalare anpassar sig efter akustiken i det hemmet de befinner sig i, så att du kan få så bra ljud som möjligt från dina högtalare.


Inet Guide - Kom igång med Sonos

För vidare information om hur du ska göra för att installera ditt Sonos ljudsystem kan du kika på vår videoguide.

Visar 66 produkter
kr
-
kr

Visar 66 produkter

Visa produkter: