Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Glorious Gaming

Vilka är Glorious?

Glorious är tillverkare av gamingtillbehör riktade till entusiaster. Företaget består av passionerade entusiaster med målet att förändra industrin i grunden. De vill hjälpa entusiaster och professionella gamers att nå nya höjder i sitt spelande med de bästa spelaccessoarerna möjligt, till rimliga priser.

Till produkterna

Bygg ditt eget tangentbord

Glorious har gjort det enklare än någonsin att bygga sitt eget tangentbord och erbjuder bland annat barebones, switchar, key caps, top frames och kablar i flertalet olika storlekar, färger och egenskaper. Allt för att du ska kunna kombinera, personalisera och bygga ditt tangentbord, precis så som du vill ha det, så enkelt som möjligt.

Vill du inte bygga själv så erbjuder Glorious även färdigbyggda tangetbord som håller riktigt hög kvalité. Så vare sig om du föredrar smidigheten med ett färdigbyggt tangenbord eller om du vill ta nästa steg och bygga själv så kan du vara säker på att Glorious kan leverera den kvalité du förväntar dig av ett premium-märke.

Toppresterande gamingmöss

Glorious är den tillverkare som populariserade hål i musen. Från den första utgåvan av den populära Model O har de tagit konceptet flera steg längre och de erbjuder nu flertalet gamingmöss, alla med hög prestada och superlåg vikt, både trådlöst och trådat.

Väljer du en gamingmus från Glorious kan du förvänta dig hög kvalité med lång hållbarhet. Helt enkelt det perfekta vapnet för alla seriösa PC-gamers.

Visar 138 produkter
kr
-
kr

Visar 138 produkter

Visa produkter: