be quiet FX lineup

Satechi - Stilrena och praktiska tillbehör

Sedan 2005 har Satechi från sitt huvudkvarter i San Diego jobbat på att skapa innovativa och stilrena teknologiska lösningar och tillbehör. Deras utbud består i dagsläget av allt från USB-hubbar som ger mer utrymme för inkopplade tillbehör, till praktiska ställ för skärmar och trådlösa laddningsstationer.

Satechis mål som tillverkare är att göra vardagen enklare, genom en kombination av stil och smidighet. De lyssnar också aktivt på feedback från sina användare, så om du har en smart lösning är chansen stor att den implementeras i framtida produkter.


USB - Koppla in mer

Tillverkarens paradnummer är deras USB-hubbar som låter datorer och laptops dra nytta av fler uppkopplade enheter samtidigt.

Ofta kommer Satechis alternativ också med ett flertal extra funktioner. Förutom de traditionella USB-portarna kan du även koppla in HDMI, Ethernet, laddning via USB-C, SD-kort och mer. Allt kommer i ett kompakt format som du enkelt stoppar ner i väskan och tar med dig.


Ställ - Mer yta och möjligheter

Med ett gediget stativ från Satechi kan du hålla arbetsytan ren eller höja din skärm en bit, beroende på vad du är ute efter.

Deras vertikala laptopstativ låter dig visa upp din snygga bärbara dator, samtidigt som den tar mindre plats. Stativet låter dessutom datorn andas bättre än om den ligger direkt på skrivbordet.

Behöver du höja din skärm en smula för en mer ergonomisk upplevelse? Satechis monitorstativ ger displayen en stabil yta att stå på, samtidigt som de kommer med inbyggda USB-hubbar som uttökar din dators kapacitet.


Trådlös laddning - Smidiga och snygga

Satechis kompakta och stilrena trådlösa laddare tål att visas upp. Så länge din enhet har stöd för Qi behöver du bara placera den ovanpå en av dessa plattor för att ladda upp den.

Med Fast Charge laddar du dessutom dina enheter snabbare än vanligt. Praktiska LED-lampor låter dig sen veta när din enhet har laddat klart, utan att du behöver plocka upp den.

Filter

Produkter