Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Satechi - Stilrena och praktiska tillbehör

Ända sedan 2005 har Satechi från sitt huvudkontor i San Diego jobbat på att skapa innovativa och stilrena datortillbehör av hög kvalitet. Deras utbud består av allt från USB-hubbar som ger utrymme för fler inkopplade tillbehör, till praktiska ställ och trådlösa laddningsstationer.

Satechi vill göra vardagen lite bättre genom att kombinera design med användbara produkter av hög kvalitet. De lyssnar aktivt på feedback från sina användare, så om du har en smart lösning är chansen stor att den implementeras i framtida produkter


Hubbar - Koppla in mer

Tillverkarens paradnummer är deras USB-hubbar som låter din dator eller surfplatta dra nytta av fler uppkopplade enheter samtidigt vilket gör att du kan få ut mer av din enhet

Ofta kommer deras USB-hubbar också med ett flertal extra funktioner. Förutom de traditionella USB-portarna kan du även koppla in HDMI, Ethernet, laddning via USB-C, SD-kort och mer. Allt kommer i ett kompakt och stilrent format av hög kvalitet som du enkelt lägger ner i väskan och tar med dig.


Ställ - Mer yta och möjligheter

Behöver du höja din skärm en smula för en mer ergonomisk upplevelse? Ett ställ från Satechi ger din enhet en stabil yta av aluminium att stå på i en stilren design. Samtidigt kan deras stativ frigöra plats på skrivbordet och underlätta för dig om du vill hålla arbetsplatsen ren

Deras justerbara mobilstativ ger dig möjligheten att höja din enhet samtidigt som det tar lite plats och är lätt att ta med sig. Stativet låter dessutom datorn andas bättre än om den ligger direkt på skrivbordet.


Laddning - Kraftfulla och stilrena

Laddare från Satechi tål att visas upp. Deras laddare har en elegant design och ger dig möjlighet att snabbt och säkert ladda dina enheter. Satechi tillverkar ofta sina laddare med GaN-teknologi som gör deras laddare mindre och mer energieffektiva än traditionella laddare, vilket också möjliggör ännu snabbare laddning.

En av deras senaste laddare är utrustad med sex USB-C portar som stöder flera olika konfigurationer för strömförsörjning upp till 200W, det är den perfekta lösningen för laddning av alla dina strömhungriga enheter. Självklart har den också överströmningsskydd som ger dig en säker laddning.

Visar 79 produkter
kr
-
kr

Visar 79 produkter