Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Smartare belysning med Philips Hue

Med Philips Hue förvandlar du rummet på ett ögonblick med ett enda knapptryck. Finjustera belysningen på detaljnivå med den användbara appen för att skapa precis den stämning du är ute efter.

Beroende på vilken produkt du väljer kan du göra allt från att justera ljusstyrkan i lamporna, ändra färg på belysningen och även ställa in ett schema för dagen.

Att installera Hue är enkelt. På bara några minuter har du gjort din belysning smartare, utan dra en enda ny kabel.

Synka med underhållning

Njut av din musik, film och spel på ett helt nytt vis genom att synka din skärm med belysning från Philips Hue. Beroende på vad som händer på skärmen kommer din belysning att matcha färgerna på ett inlevelsefullt vis. Rytm, intensitet och färgteman kan justeras I Hue-appen innan du sätter igång synkroniseringen. Ta ett steg in i en helt ny värld med Hue Sync!

Hue Utomhusbelysning

Utomhusbelysning från Philips Hue kan anslutas till resten av ditt smarta system och användas på samma vis. Ge trädgården ett sagolikt utseende, eller skapa en mysig stämning på verandan med ett varmt, dämpat ljus. Utöver detta kan du även öka hemmets säkerhet genom belysning som tänds automatiskt när rörelse upptäcks, eller som tänds och släcks enligt förinställda scheman.

En vardag med Hue

Philips Hue låter dig skräddarsy hela hemmet belysning och din upplevelse från morgon till kväll. Vakna upp till ett försiktigt ljus som vänjer ögonen efter sömnen. Ät frukost och få energi genom starkare vit belysning som sedan hjälper dig koncentrera på dagens uppgifter som kräver mer fokus. Varva ner med avkopplande läsbelysning för att slutligen somna in till en slocknande låga. Ge liv till middagsfesten eller fira Jul i ett vardagsrum helt klätt i grönt och rött.

Visar 87 produkter
kr
-
kr

Visar 87 produkter