6905683
pre-dk 125
Inet.se - Philips Hue

Philips Hue

Smart belysning för
alla stunder

Smartare belysning med Philips Hue

Med Philips Hue förvandlar du rummet på ett ögonblick med ett enda knapptryck. Finjustera belysningen på detaljnivå med den användbara appen för att skapa precis den stämning du är ute efter.


Beroende på vilken produkt du väljer kan du göra allt från att justera ljusstyrkan i lamporna, ändra färg på belysningen och även ställa in ett schema för dagen.


Att installera Hue är enkelt. På bara några minuter har du gjort din belysning smartare, utan dra en enda ny kabel.

Lär dig mer

Philips Hue Sync Box

Synka dina Philips Hue-lampor med din underhållning.


Till produkten

Philips Hue Gradient Lightstrip

Synka de individuella dioderna i ljusslingan med din underhållning.


Till produkten

Philips Hue Play

Montera dem på baksidan av tv:n och färga väggen med ljus.


Till produkten

Synka med underhållning

Njut av din musik, film och spel på ett helt nytt vis genom att synka med Philips Hue. Beroende på vad som händer på skärmen kommer din belysning att matcha färgerna på ett inlevelsefullt vis.

Hue Utomhus

Utebelysning från Philips Hue kan anslutas till resten av ditt smarta system och användas på samma vis. Ge trädgården ett sagolikt utseende, eller skapa en mysig stämning på verandan med ett varmt, dämpat ljus.

En vardag med Hue

Philips Hue låter dig skräddarsy hemmet från morgon till kväll. Vakna upp till ett försiktigt ljus som vänjer ögonen efter sömnen. Ät frukost och få energi genom mer livlig belysning. Koncentrera dig sedan på dagens uppgifter med klart och tydligt ljus. Varva ner med avkopplande läsbelysning för att slutligen somna in till en slocknande låga.

Visar 67 produkter
kr
-
kr

Visar 67 produkter