Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Elgato Streaming

Att streama och följa andra spelares streams har formligen exploderat i popularitet under de senaste åren. Det är något visst med att se någon annan spela ett spel man antingen tycker om eller bara är intresserad av. För dig som är sugen på att börja streama själv eller uppgradera din nuvarande setup kommer vi här gå igenom den populära tillverkaren Elgatos utbud av streamingartiklar.

Stream Deck

Styr dina streams med några få knapptryck

Med Stream Decks 15 LCD-tangenter får du tillgång till obegränsade möjligheter. Ta kontrollen över ditt skapande och fokusera på vad som är viktigast: dina tittare. Använd Stream Deck-appen för att dra och klistra in funktioner på tangenterna. Gör de sedan mer personliga via skräddarsydda ikoner och byt mellan dedikerade profiler för alla dina spel och appar.

När du är live kan du klicka för att byta scener, starta media, tweeta dina upptåg och mycket mer. Höj nivån på dina sändningar med GIFs, bilder, videor och diverse ljud. Kontroll av det här slaget har tidigare varit exklusiv för riktiga tv-sändningar, nu har du det i dina egna händer.

Capture Card

Streama från konsol

Elgatos capture cards låter dig koppla samman enheter som vanligtvis inte kan kommunicera med varandra. Vanligaste användningsområdet är för att föra över bilden från en konsol som Playstation 4 eller Nintendo Switch till datorn du använder för streaming. Capture cards kommer i två olika utföranden. Antingen ett instickskort du installerar direkt i datorn via en PCIe-plats, eller självstående enheter som kopplas in via kabel. Fördelen med att gå genom ett capture card på konsoler som redan har inbyggt stöd för streaming är att korten låter datorn hantera hela processen. Datorer har oftast högre bandbredd än konsolerna som finns på marknaden i dagsläget.

Streamingtillbehör

Förbättra produktionsvärdena

Tillverkaren Elgato erbjuder också en hel del kringprodukter att uppgradera streaming-setupen med. Elgato Gaming Key Light låter dig skapa bättre belysning där du spelar in utan att ta alltför mycket plats. Du skruvar enkelt fast den i skrivbordet och justerar höjd och vinkel efter behov. Kombineras med fördel med ett stream deck från Elgato, då du med denna kan kontrollera lampans alla funktioner som att tända, släcka eller sänka ljusstyrkan.

Behöver du en greenscreen för ditt streamande har Elgato ett alternativ som både är hopfällbart och lätt att stoppa undan. Med en greenscreen kan du placera dig själv framför ditt inspelade material, likt en meteorolog framför en väderkarta.

Elgato Wave

Mikrofoner av premiumkvalitet

Wave-serien är premiummikrofoner från Elgato. Mickarna har försetts med mängder av trevliga funktioner och är redo för användning så fort de kopplas in. Ljudkvaliten är hög och störningar elimineras av det smarta inbyggda popfiltret. Wave-mikrofoner kan tystas enkelt och den lättillgängliga ratten låter dig justera gain, volym och crossfade.

När du kopplar in hörlurar i uttaget på din Wave-mikrofon kan du njuta av en latens på 0. Kombinera även med mjukvaran Wave Link för smidig mixning.

Visar 51 produkter
kr
-
kr

Visar 51 produkter

Visa produkter: