Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Corsair

Sedan starten 1994 har Corsair etablerat sig som en av världens ledande tillverkare av allt från datorkomponenter till gaming- och streamingtillbehör. Deras innovativa och pålitliga produkter har hyllats av både recensenter och kunder.

Till produkterna

Slipstream

Med den supersnabba trådlösa uppkopplingen som Slipstream möjliggör kan du spela trådlöst utan att oroa dig för fördröjningar. Latensen för både möss och tangentbord ligger under 1 ms med hjälp av den här teknologin, vilket gör upplevelsen i princip jämförbar med sladdförsedda tillbehör.

Uppkopplingen är också stabil då IFS säkerställer att det snabbaste bandet alltid används.

Läs mer

Hydro X Series

Corsairs Hydro X-serie innefattar ett stort utbud av produkt för vattenkylning genom så kallade custom loops. Till skillnad från All-in-one-lösningar väljer du här själv de delar du tänker använda till din loop.

Corsair erbjuder vattenblock till både grafikkort och processorer, radiatorer i olika storlekar, pumpar, reservoarer, slangar, vätska och allt annat som behövs för att bygga ett skräddarsytt system för vattenkylning.

Läs mer

Elgato

Är du intresserad av att börja streama bör du ta en titt på Elgatos utbud av tillbehör ämnade för just detta. Här hittar du den praktiska lösningen Stream Deck, vars knappar du själv kan ställa in för att utföra olika funktioner eller macron.

Med ett Capture Card kan du föra över bilden från konsoler till den dator du använder för att streama.

Uppgradera sedan din setup med bättre belysning, en green screen och andra praktiska tillbehör.

Läs mer

iCUE

Med iCUE kan du synkronisera din RGB-belysning med vad som händer i spelet. Låt din setup simulera fladdrande lågor, iskallt vatten och lummiga skogar. Spelvärlden sträcker sig utanför skärmen och förhöjer inlevelsen avsevärt.

Observera att spelet måste ha implementerat stöd för iCUE för att synkronisering ska vara möjligt.

Läs mer

Gamingtillbehör

Corsair är välkända för sitt stora utbud med tillbehör för gaming. I deras utbud hittar du allt från gamingmöss och mekaniska tangentbord, till headsets, musmattor och mer.

I och med det breda urvalet finns det något för alla här. Prisvärda instegsmodeller, lyxiga premiumalternativ och allt däremellan.


Chassin

När det är dags att bygga ny dator står Corsair redo med ett flertal olika datorlådor. Som vanligt för tillverkaren så finns det något för alla smaker här, från det fräsigaste inglasade chassit med RGB-fläktar till lite mer lågmälda datorlådor med fokus på ljudnivå och luftflöde.

Oavsett budget kommer du med stor sannolikhet hitta något som passar just ditt bygge bland alla de lådor som Corsair har att erbjuda.


Komponenter

Slutligen har Corsair också ett brett utbud av produkter inom hela kategorin datorkomponenter. Stabila och tysta nätaggregat, fläktar i olika storlekar, både luft och vattenkylning (AIO och Hydro X), pålitliga RAM-minnen, olika typer av lagring och mycket mer.


Visar 1000 produkter

Visar 1000 produkter

Visa produkter: