Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Inet vinner dubbelt

Inet vinner dubbelt

Inet vinner dubbelt – Årets nätbutik och Bäst kundservice 2012

Inet vinner dubbelt – Årets nätbutik och Bäst kundservice 2012

Datorhandlaren Inet vinner för tredje året i rad kundernas omdöme när Prisjakt utser Årets bästa nätbutik 2012. I år vinner även Inet kategorin Bäst kundservice 2012.

– Vi är så otroligt tacksamma för att våra kunder ser och belönar våra ansträngningar. Kundservice är vår kärna och där fortsätter vi satsa för att bli ännu bättre, säger Erik Wickman, vd för Inet.

Datorhandlaren Inet är omskriven för sin goda service och att kunna ge dator- och spelentusiaster vad de vill ha. Nu vinner Inet för tredje året Prisjakts omröstning om Årets nätbutik 2012. Dessutom vinner man i ytterligare en kategori, Bäst kundservice 2012.

– Vi försöker att ha våra kunders perspektiv både när det gäller sortiment och leverans. Vår verksamhet bygger på att vi har en nära dialog med dator- och spelentusiaster som är vår främsta kundgrupp, säger Erik Wickman.

Prisjakts motivering lyder: "Det börjar bli en följetong; Inet tar hem priset för tredje året i rad. Butiken har kräsna kunder som vill ha stort sortiment, vettiga priser och utmärkt kundservice. Göteborgarna på Inet levererar på alla plan. Dessutom har de butik i Stockholm, Malmö och Uddevalla. En välförtjänt seger!"

– Det är helt fantastisk känsla att vi lyckas behålla titeln även i år, svårt att finna ord att beskriva hur glada vi är. Självklart kommer vi snart fira med en prisfest lagom före jul för att fira tillsammans med våra trogna kunder, säger Erik Wickman, vd för Inet.

Utöver Prisjakts utmärkelser har Inet de senaste fem åren blivit framröstad till Årets datorbutik av webbtidningen Sweclockers.

http://www.mynewsdesk.com/

Publicerad 2012‑12‑11, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter