Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Inet - Årets Datorbutik 2013

Inet - Årets Datorbutik 2013

Inet lyckas med konststycket att för sjätte året i rad bli utvalda till Årets Datorbutik av medlemmarna på Sweclockers.com

Sveriges största mötesplats och webbtidning för datorentusiaster. I år röstade över 8 300 medlemmar.

– Att bli framröstade som bäst av de allra kräsnaste datorköparna är det mest fantastiska som kan hända i vår bransch. I dagens mördande konkurrens ger utmärkelsen oss en rejäl boost att hitta fler sätt att bli en ännu bättre datorbutik, säger Erik Wickman, vd för Inet.

Blixtsnabba leveranser, bra priser och kunnig rådgivning. Det är Inets recept för att ge sina kunder den service som de önskar. Att det är framgångsrikt visar det faktum att Inet nu för sjätte året i rad röstas fram till Årets Datorbutik. Det är datorentusiasterna på Sweclockers.com, Sveriges största webbtidning inom datorer, hårdvara och spel med över 200 000 medlemmar som genomfört sin årliga omröstning om vilken datorbutik som är bäst i Sverige.

– Vi arbetar hela tiden på att förtjäna våra kunders lojalitet genom att vara bra rådgivare, erbjuda rätt produkter till bra pris och ha en kundservice i världsklass. Nu inför vi till exempel helgöppet för kundtjänst samt en chatkundtjänst som kompletterar våra andra kanaler Facebook, telefon, mail och vår kunniga personal i butikerna, säger Erik Wickman, vd för Inet.

Årets datorbutik är ett årligt återkommande evenemang där registrerade medlemmar på Sweclockers.com kan rösta på den återförsäljare som de anser lyckats bäst under året med avseende på service, sortiment, leveranstider och prissättning. I år röstade 8 300 registrerade medlemmar.

– Inet lyckas att upprätthålla förtroendet bland entusiasterna år efter år. Andra har toppar och dalar, men Inet håller ständigt kunderna nöjda och får ofta beröm för god service med kunnig personal. Att bli utsedd till Årets Datorbutik 2013 av Sweclockers ytterst kräsna medlemmar är det största hedersbetyget en återförsäljare kan få, säger Andreas Dimestam, chefredaktör på Sweclockers.com.

Publicerad 2013‑12‑11, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter