Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
 ”Helt magiskt, sju år i rad!”

”Helt magiskt, sju år i rad!”

Det finns en datorbutik framför alla andra, enligt Sweclockers medlemmar.

I deras årliga omröstning Årets Datorbutik lyfterde återigen fram Inet som enhällig vinnare.

– För oss på Inet är Sweclockers utmärkelse den viktigaste och mest betydelsefulla av alla utmärkelser, den kommer direkt från vår viktigaste kundgrupp spel- och datorentusiaster. Det känns helt magiskt att vi ännu ett år lyckas vinna Prisjakt, Pricerunner och Sweclockers utmärkelser, säger Erik Wickman, vd för Inet.

Ännu en gång får datorhandlaren Inet skörda resultat av sitt målmedvetna arbete att lyssna på vad kunderna vill och sina stora satsningar på kundservice. Nu har webbtidningen Sweclockers medlemmar röstat fram Inet till sin favorit av alla datorhandlare.

– Vi är så glada att vi ännu en gång blivit belönade med denna fina utmärkelse från medlemmarna på Sweclockers.com. Att vara bäst bland dem är det högsta vi kan önska.

Inet försöker alltid att ligga steget före sina konkurrenter, framför allt när det kommer till kundservice, vilket visas av att Inet även vinner i kategorierna Bäst service, Bäst sortiment, Bäst leveranstid och Bäst prissättning.

–Vårt mål är att ha bred och djup kunskap om våra produkter, mycket snabba leveranser, tydlig produktinformation på hemsidan och vara tillgängliga med fysiska butiker där kunderna kan få gratis hjälp av våra rådgivare både inför och efter ett köp.

Nu är det inte bara två utan tre utmärkelser sedan december som hyllar Inet som e-handlare. I december tog Inet emot Prisjakts utmärkelse Årets Nätbutik 2014 för femte året i rad och Pricerunners Årets E-handlare 2014 för tredje året i rad.

– Vi har absolut inte firat klart, nu blir det en ny prisfest för att ge tillbaka och tacka alla våra kunder. Vi har främst två sätt att visa vår uppskattning på, grymma kampanjer och riktigt bra kundservice, och det satsar vi stenhårt vidare på, säger Erik Wickman, vd för Inet.

Totalt röstade 4000 registrerade medlemmar på Sweclockers.com.

Publicerad 2015‑01‑28, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter