Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Pricerunner 2016

Pricerunner 2016

I fem år har Inets kunder sagt sitt till Pricerunner

Inet är bästa e-handlaren 2016 inom kategorin datorprodukter. Vinnaren tas fram genom att konsumenterna sätter betyg på helhetsupplevelsen efter avslutat köp.

-Det är en riktig ära att få vara kundernas favorit. Sedan starten har service och kvalitet varit vår största målsättning och något vi ständigt utvecklar, det är kul att kunderna uppskattar våra ansträngningar, säger Erik Wickman, vd Inet.

År 2016 markerar det femte året i rad där Inet vinner kategorin Årets e-handlare Datorprodukter. Priset delas ut till det företag som har bäst helhetsbetyg, från köp till leverans.

- Att Inet för femte året i rad vinner priset som årets bästa e-handlare i kategorin Datorprodukter är imponerande. Inets kunder är överlag mycket nöjda med sina köp, framförallt med hur snabbt Inet levererar, säger Stefan Ny, marknadschef Pricerunner.

- Vilka fantastiska kunder vi har. Vi vill tacka alla som gett oss så bra feedback, det är nästan överväldigande, säger Erik Wickman.

Under året har Inet bland annat lanserat en ny webb och stärkt upp teamet i sin prisbelönta kundtjänst. Kunniga medarbetare, snabba leveranser och de senaste produkterna är bidragande orsaker till framgångarna.

- E-handeln är på framfart, vi har sett en ökning på över 15 procent. Vi satsar mycket på e-sport och gaming och Virtual Reality har tagit rejäl fart i år. Vi vill alltid ge kunderna det där lilla extra och ständigt överträffa deras förväntningar.

Inet vann för bara några dagar sedan Prisjakts Årets Nätbutik 2016.

- Vi lovar att fortsätta bli ännu bättre, till 2017 kommer vi utöka produktsortimentet, ha fler utbildningar och guider på hemsidan och utöka kundtjänsten ännu mer. I januari bjuder vi också ner alla våra anställda till Göteborg för att fira utmärkelserna, säger Erik Wickman, vd Inet.

Publicerad 2016‑12‑12, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter