Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
0 st bilder och 2 st videor.

CES 2017 - ASUS

Inet besöker ASUS i Las Vegas

ASUS, en av världens största tillverkare inom datorer och datortillbehör, har satsat stort på gaming - Och under vårt besök hos dem fick vi undersöka flera nya produkter med spännande nyheter.

Bland produkter som redan hamnat på marknaden hittar vi ASUS nya moderkort med chipset Z270, där flera av modellerna redan finns att köpa på Inet. Den nya plattformen för Intels Kaby Lake innebär en rad förbättringar mot tidigare generation, och med ROG och ROG Strix-serien från ASUS erbjuds nu förbättrade ljudkort, stöd för MU-MIMO på modeller med inbyggt Wi-Fi samt två inbyggda PCIe-slots för M.2. ASUS har också valt att expandera på sin Aura-teknik, vilken tillåter moderkortet att synkronisera RGB-ljussättningen med passande tillbehör - Och har även i samarbete med bland annat In-Win och Cryorig skapat chassin med inbyggt stöd för Aura.


Under fliken "Filmer" går vi igenom och tittar på värstingmodellerna!

En av de mest uppseendeväckande produkter bland gaminghårdvara är dock ASUS senaste flaggskeppsskärm ROG Swift PG27UQ - Ett monster till skärm som tar oss rakt in i framtiden. Skärmen, som har en 27” IPS-panel, är först ut med att erbjuda upplösningen 4K i kombination med en uppdateringsfrekvens på 144Hz och G-sync. Utöver de imponerande gaming-specifikationerna erbjuds också enorm färgrymd och kontrast tack vare ett Quantum Dot-filter och HDR, vilket de också är först ut med i en gamingskärm.

Under fliken "Filmer" hittar du en snabbtitt på skärmen!

En annan skärm ASUS visade upp, som även den har imponerande gaming-specifikationer, är ROG Swift PG258Q. Modellen är inriktad mot professionell gaming, och har en otroligt hög uppdateringsfrekvens på 240Hz ihop med Nvidias G-sync - En kombination som ger en silkeslen och flytande spelupplevelse. Panelen är en TN-panel i 1080p på 24.5” och har en responstid på endast 1ms.

Publicerad 2017‑01‑11, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter