Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
F-Secure hos Inet

F-Secure hos Inet

Vi välkomnar finska säkerhetsföretaget till sortimentet

Nu välkomnar vi det finska säkerhetsföretaget F-Secure till sortimentet. F-Secure erbjuder bland annat antivirus och internetsäkerhet för datorer och andra enheter, VPN-tjänster och routrar med inbyggd, heltäckande säkerhet. Läs mer om de nya produkterna nedan.

SAFE

SAFE är en heltäckande och användarvänlig säkerhetslösning för datorer, surfplattor och mobiler. I SAFE ingår både antivirus, som skyddar din enhet från skadlig mjukvara som trojaner, virus och ransomware, och surfskydd för hemsidor och bankärenden. I SAFE kan du även ställa in familjeregler för olika användare.

Freedome

Freedome är en användarvänlig VPN-tjänst som skyddar din identitet när du använder din mobil, surfplatta eller dator. Med VPN skapas ett virtuellt privat nätverk som gör det möjligt att surfa anonymt och säkert. Din IP-adress byts ut mot en temporär IP-adress från valfritt land, vilket döljer din verkliga IP-adress och gör det möjligt att komma åt innehåll exklusivt för det landet. Freedome erbjuder dessutom kryptering av trafiken, vilket gör säkert att surfa även på publika nätverk.


SENSE

SENSE är en router för dig som vill ha ett enhetligt och säkert hemnätverk för alla dina enheter. Med SENSE får du utöver antivirus och internetsäkerhet även extra skydd för enheter som vanligtvis är svåra att skydda, så som din TV, din spelkonsol och dina smarta hem-prylar. Med SENSE kan du styra hela ditt nätverk på ett enkelt sätt genom den medföljande appen.


Mer om F-Secure.

F-Secure har funnits i 30 år och är en av marknadens mest välrenommerade säkerhetsföretag. De har bland annat fått den årliga utmärkelsen ”Best Protection” av AV-Test fem gånger de senaste sju åren.

Publicerad 2018‑05‑28, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter