Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

IFA 2018 - Lenovo

Många och goda nyheter

Lenovo har inte legat på latsidan och visade under mässan upp en lång rad spännande nyheter, där deras nya Yoga-serie och Legion-serie stal majoriteten av vår uppmärksamhet.

Yoga-serien har historiskt sett endast innehållit 2-in-1, men under årets mässa omformulerar de hela Yoga-konceptet och gör om det till deras premiumserie - oavsett om det är en 2-in-1 eller en vanlig laptop.

De två första flaggskeppsmodellerna i den nya serien är C930, vilket är en 2-in-1 med ett genialiskt nytt gångjärn som ser till att ljudet alltid riktas åt rätt håll, och S730, en exceptionellt slimmad och lyxig laptop för dig på språng. Alla modellerna i den nya Yoga-serien kändes moderna, fräscha och hade allt vi kan förvänta oss av moderna laptops.

I Legion-serien, vilket är Lenovos gaming-serie, hittade vi nya och helt omarbetade LAN-datorer med handtag, vilka dessutom är helt uppgraderingsbara. Vi ser särskilt fram emot nya C730 Cube, vilket är en oerhört kompakt dator i ITX-formatet och en direkt uppföljare till vår oerhört populära modell Y720 Cube.

Se alla våra produkter från Lenovo på länken nedan:

Du kan se alla våra videos från IFA 2018 på knappen nedan:

Publicerad 2018‑09‑03, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter