Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

IFA 2018 - ASUS

ZenBook och VivoBook säger adjö till skärmkanter

Under årets IFA-mässa visade ASUS upp flera nya laptops i premiumserien ZenBook och i mellansegmentsserien VivoBook. Gemensamt för de båda serierna är att de nu är nästintill helt befriade från skärmkanter och att de båda serierna nu designas med Ergolift.

ASUS Ergolift är en designteknik som gör att skärmens bakre kant skjuter upp hela laptopens baksida när skärmen lyfts upp, vilket skapar en luftspalt under datorn som bidrar till att hålla den sval. Med datorn i en sluttande vinkel får vi dessutom en mer behaglig skrivupplevelse, då händerna ligger i en mer naturlig position.

Med de nya modellerna täcker nu ASUS en lång rad användningsområden och vi tycker de gjort ett enormt bra jobb med att utveckla en redan kompetent produktkatalog.

Se videon för att hitta modellen som passar just dig, de har allt från oerhört kompakta laptops för dig på språng och oerhört kraftfulla laptops för dig som arbetar mobilt. En av modellerna vi kikade på under mässan finns redan på lager, den ultraportabla ZenBook S, och du kan läsa mer om den nedan.

De övriga modellerna vi gick igenom i videon väntas bli tillgängliga under hösten och är du intresserad av någon av modellerna rekommenderar vi att hålla utkik på Inet.se framöver.

Du kan se alla våra videos från IFA 2018 på knappen nedan:

Publicerad 2018‑09‑05, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter