Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Taurus på Lanbit Light

Taurus på Lanbit Light

E-sportfest i Kungsbacka 1-4 november

Mellan 1 och 4 november är det återigen dags för e-sport och trevlig gemenskap när Lanbit Light bjuder in till LAN i Kungsbacka. Med över 260 datorplatser och turneringar i flera populära e-sportstitlar med en sammanlagd prispott på över 75 000 kr lockas spelare från hela Sverige. För fjärde Lanbit Light i rad är Inet huvudsponsor för evenemanget och lånar ut 20 Taurusdatorer att användas av evenemangets deltagare.

- Med Lanbit Light erbjuder vi en härlig kombination av avslappnad gemenskap och prestigefyllda turneringar. Vi vill att alla ska känna sig välkomna till Lanbit, vare sig det är en veteran eller någon som precis vill börja spela. Tack vare vårt samarbete med Inet kan även de som inte har egna datorer delta i det roliga, vilket är väldigt viktigt för oss, säger Jonatan Eklund, projektledare på Lanbit.

Under Lanbit Light kommer deltagarna få mäta sina skickligheter och vinna fina priser i en rad olika aktiviteter och populära e-sportstitlar. Inet hjälper tillsammans med Taurus och Plantronics till med tävlingsvinster i spelen Hearthstone och Playerunknown’s Battlegrounds, och ger tillsammans med Wacom en professionell pennplatta till vinnaren i den kreativa tävlingen.

- Lanbit är oerhört bra på att engagera ungdomar i konstruktiva aktiviteter och på att skapa rätt förutsättningar för respektfullt e-sportande. Vi är väldigt stolta över vårt samarbete och hjälper till med så mycket vi kan, säger Johan Wahlberg, marknads- och försäljningschef på Inet.

Läs mer om Lanbit Light på knappen nedan.


Bilden i galleriet ovan är från Lanbit Light 2017

Publicerad 2018‑10‑24, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter