Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
3 st bilder och 0 st videor.

Vinnaren lucka 24

Joel har nu hämtat sin drömvinst

I lucka 24 i vår julkalender tävlade vi ut en kraftfull gamingdator byggd med premiumhårdvara från bland annat Cooler Master, ASUS Republic of Gamers och AMD. Idag kom vinnaren, studenten Joel Nyström från Göteborg, förbi huvudkontoret och hämtade upp sin drömvinst. Självfallet var vi nyfikna på vad vinnaren hade att säga:

Joel, beskriv med ett enda ord hur det känns att vinna en dator värd över 24 000 kronor.

- Fantastiskt, orealistiskt, underbart… Det är svårt att hålla sig till ett enda ord! Jag har aldrig vunnit något förr så det känns helt överväldigande.

Ja att summera allt med ett ord kan vara omöjligt, men om du försöker hålla dig till ett spel - vilket är det första du kommer spela med den nya datorn?

- Den är enklare! Det blir Assassin’s Creed: Odyssey. Jag försökte spela det på min gamla dator men det liknade mer ett diabildspel än ett datorspel. Det ska bli skönt att äntligen få spela det så som det var tänkt!

Det låter som att det kan bli mycket tid vid datorn framöver?

- Ja, risken finns att jag kanske kommer spendera lite för lite tid på att plugga och för mycket tid på att spela ikapp titlar min gamla dator inte klarade av. Men det är en smäll jag är villig att ta!

Vi önskar ett stort grattis till Joel och vill även tacka alla er som deltog i vår julkalender. Vi tyckte det var oerhört roligt att få dela ut så många julklappar och hoppas ni kommer tillbaka till nästa julkalender. Vi siktar på att göra nästa julkalender större och bättre än någonsin!

Publicerad 2019‑01‑08, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter