Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
8 st bilder och 0 st videor.

Gigabyte på #CES2019

Vattenkylt moderkort och RGB-lagring bland nyheterna

Under vårt besök hos komponent- och tillbehörstillverkaren Gigabyte fick vi kika på deras nya RTX-bestyckade Aero gaminglaptops och deras första gamingskärmar, men det var dock två komponenter som intresserade oss mest och som är mest troliga att se i vårt egna sortiment.

Z390 Aorus Extreme Waterforce

Det här är ett moderkort för dig som vill få ut det mesta av din Coffe Lake Refresh-processor. Med väl tilltagen strömförsörjning genom dubbla 8-pin och alla premiumfunktioner Gigabyte har att erbjuda är detta en riktig best för entusiasten som gillar överklockning. Och med högre spänning krävs också mer kylning, vilket detta moderkort har gott om. Z390 Aorus Extreme Waterforce är utrustat med ett läckert, RGB-belyst och förmonterat vattenblock som täcker både VRM, CPU och chipset. Detta är tveklöst ett av de mest imponerande moderkorten på marknaden just nu.

Aorus RGB AIC NVMe SSD

Den andra intressanta komponenten, särskilt för dig som gillar RGB, är Aorus RGB AIC NVMe SSD. Det är en högpresterande NVMe-disk som ansluts direkt i en PCIe-anslutning. Disken finns i två storlekar, 512 GB och 1TB, och använder 3D TLC Toshiba NAN som ger upp till 3480 MB/s i läs- och upp till 3080 MB/s i skrivhastighet.

Men trots höga specifikationer är det inte prestandan utan designen som drar blickarna till sig. Med Auorus-design i borstat stål och en läcker RGB-list är detta riktigt ögongodis för dator- tillika belysningsentusiaster.

Vi har ännu inte fått lanseringsdatum och priser för Sverige, men vi kommer åtminstone lägga upp moderkortet så snart det finns tillgängligt. Håll utkik på Inet.se

Vill du se fler nyheter från CES 2019 välkomnar vi dig att följa oss på sociala medier, där vi både visar livereportage och ger dig bilder på hur det ser ut bakom kulisserna. Vi samlar alla våra nyheter från mässan på taggen #CES2019, vilken du hittar nedan.

Publicerad 2019‑01‑09, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter