Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
5 st bilder och 0 st videor.

Arlo på #CES2019

4K-kamera och växande ekosystem

Arlo är en av världens största tillverkare av övervakningskameror och på CES i Las Vegas visade de upp sin bästa kamera någonsin, men passade även på att expandera sitt ekosystem med flera varmt välkomnade produkter.

Arlo Ultra

För dig som vill ha den bästa möjliga övervakningskameran för hemmet lanserar Arlo Ultra.

Det är en trådlös och batteridriven 4K-kamera med HDR, som kan filma med färg även nattetid, har integrerad spotlight och förbättrat ljud.

Arlo Ultra använder Arlo Smarthub, en ny hubb som gör det möjligt att enkelt koppla samman och styra dina nya kameror tillsammans med flera andra Arlo-produkter, däribland Arlo Security System som också det lanserades under mässan.

Du kan läsa mer om Arlo Ultra på knappen nedan.

Arlo Security System

Arlo tillverkade inledningsvis endast övervakningskameror, men har på senare tid expanderat sitt utbud med bland annat övervakningslampor. Med Arlo Seucirty System utvidgar de sitt ekosystem och ger dig fler verktyg att hålla hemmet tryggt med. De nya tillbehören kommunicerar genom Arlo Smarthub och kan bland annat synkronisera med Arlo Ultra.

Arlo Multi-sensor

Den här nya sensorn känner av rörelser, vattenläckor, temperaturförändringar, rök och kolmonoxid. Med andra ord kan den användas till mycket och uppdatera dig om såväl säkerhetsintrång vid dörrar och fönster som oväntade missöden både när du är hemma och när du är bortrest.

Arlso Siren

Den här lilla men högljudda sirenen är tänkt att avbryta pågående intrång. Med ett ofantligt dån och blinkade lampor kommer den göra både dig, förövaren och alla i närområdet varse om att något inte stämmer.

Arlo Key Remote

Den nya fjärrkontrollen fästs på nyckelknippan och kan styra hela eller delar av ditt övervakningssystem med ett enda knapptryck. Om du exempelvis kommer hem sent om kvällen och inte vill behöva ta upp mobilen för att stänga av sensorerna vid ytterdörren, men samtidigt låta trädgården förbli övervakad, är detta verktyget för det.

Works with Arlo

Samtidigt som Arlo jobbat hårt för att utvidga sitt eget ekosystem har de jobbat lika hårt på att se till att det kan integreras och samspela med andra. Bland märkena de redan samarbetar med hittar vi Danalock, Yale, Philips Hue, Bose, Sonos och flera andra. Den stora nyheten för dig som använder Homekit är dock att de nu bekräftat att stöd är på väg, och det snart.

Vill du se fler nyheter från CES 2019 välkomnar vi dig att följa oss på sociala medier, där vi både visar livereportage och ger dig bilder på hur det ser ut bakom kulisserna. Vi samlar alla våra nyheter från mässan på taggen #CES2019, vilken du hittar nedan.

Publicerad 2019‑01‑10, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter