Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Dual-band router för gaming

Dual-band router för gaming

Ett riktigt kraftpaket från ASUS

RT-AC85P är en ny kraftfull router från ASUS, byggd för att passa även den mest kräsna spelaren. Den drivs nämligen av 5:e generationens Wi-Fi, känd som 5G Wi-Fi, samt 256QAM-teknik. Kombinerat med det nya chipsetet 802.11ac ger den här routern hastigheter på upp till 4 gånger snabbare än den tidigare N-modellen. Som mest ligger den på 1733 Mbps genom 5Ghz-bandet, så har ni det som referenspunkt. Routern har även en dual-core-processor inbyggt, så det är ett riktigt kraftpaket vi har att göra med här. Med så mycket kräm kommer den knappast överbelastas i första taget.

Flera uppkopplingar samtidigt

ASUS har också inkluderat MU-MIMO-teknologi som ser till att flera användare kan sitta på nätet och ladda ner saker samtidigt. Så om du brukar störa dig på att kärestan eller päronen tar över bandbredden på kvällen kommer den här routern att vara din räddning. Den här teknologin samarbetar också med AiRadar Beamforming för att anpassa signalstyrkan till alla produkter som kopplats till nätverket. Routern sprider alltså inte ut sin signal åt alla håll, istället riktar den in sig så och koncentrerar signalen för bästa möjliga uppkoppling på flera olika ställen samtidigt.

Nå upp till Gigabit

För dig som istället vill sitta med sladden inkopplad för maximal stabilitet så kommer RT-AC85P också att stå dig bi. På det här sättet kommer du obehindrat att nå nivåer på 1000 Mbps, en hastighet även känd under namnet Gigabit. Som gjort för dig som vill kunna streama video i 4k utan att behöva buffra konstant. Självklart kommer det också fungera utmärkt för online-spelande.

Publicerad 2019‑02‑04, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter