Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Samsungs nya skönhet

Välvda CJ79 kan driva din laptop

Den nya 34"-skärmen från Samsung klarar av att göra allt med en enda kabel.

Genom sin Thunderbolt 3-kabel tar den inte bara emot bilden från en laptop, utan den klarar dessutom av att ladda datorn samtidigt. Kabelhärvan är ett minne blott då det här är allt du behöver, förutom själva strömkabeln till skärmen då. Thunderbolt ger en effekt på maximalt 85W, vilket är helt löjligt mycket och själva anledningen till vad den klarar av att göra.

CJ79 har också en böjning på 1500R, något som får dess WQHD-skärm att formligen omsluta en. Vi har alltså att göra med en formfaktor i Ultra Wide-format här, vilket vi också tycker gör sig bäst med lite böjning. Lägg till Quantum Dot-tekniken och 100 Hz FreeSync så har du en skärm som verkligen inte sparar på krutet.

I övrigt så går designen i en stilig vit färg med detaljer i silver, något som ger den ett lite fräschare och mildare utseende än andra skärmar. Själva stativet är ihåligt och har på så vis plats för alla kablar man tänker dra. Det ger dig en ren arbetsyta och hindrar en lång svart tingest från att förpesta skrivbordet. Speciellt i kombination med den flytande designen där stativet här förts bak för att lämna öppet under skärmen. Här kan du exempelvis placera en telefon som du laddar med skärmens andra USB-uttag. Luftigt och ledigt är den här skärmens devis.

Om du precis som vi knappt kan få ögonen från den här skönheten är du fri att köpa den här:

Publicerad 2019‑02‑06, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter