Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
3 st bilder och 0 st videor.

Nya funktioner på Inet.se

Välj bland olika versioner

Nu under veckan har vi på Inet lagt till ett par nya funktioner som ska förenkla upplevelsen för våra kunder.

Dels handlar det om möjligheten att direkt på våra produktsidor välja mellan olika typer av samma produkt. Det kan exempelvis handla om olika färger på telefoner, färger på chassin eller storlekar på minnen, och mycket mer. Ge dig gärna ut på upptäcktsfärd bland våra produkter för att se den här funktionen ”in action.”

Filtrera ännu mer

Den andra stora uppdateringen är en sökfunktion i både Datorbyggaren och i våra filter. Perfekt för dig som kan dina delar och vill söka upp dem omedelbart. För er kommer nu processen att plocka på sig allt att bli avsevärt mycket snabbare. Tillsammans med våra många andra alternativ för filtrering så ska det mycket till för att ni inte ska hitta det ni är ute efter. Skriv bara in 144hz på flik för bildskärmar som kommer alla produkter med den specifikationen att dyka upp, likaså om du knappar in 2070 på grafikkortssidan.

Vi är alltid öppna för förslag till förbättringar. Så om du har något du stör dig på eller hade velat lägga till får du gärna höra av dig till oss. Enklast når du Inet genom vår Facebook-sida eller chatt, för all del via mail också. Vi vet att våra kunder är kunniga och tänker därför ge utrymme åt er att påverka vad vi sysslar med.

Men nu tycker jag att ni prövar på våra nya funktioner. Börja gärna med Datorbyggaren så kommer ni säkerligen stöta på en produkt med olika versioner inom kort. Ha så kul på upptäcktsfärden!

Publicerad 2019‑02‑08, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter