Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Vår kundservice får pris

Vår kundservice får pris

Christopher vann för andra gången

2019 har knappt hunnit börja innan en av våra medarbetare tar hem priset för Suverän Service.

Än en gång var det vår kundservice som charmade granskaren med kunskap och lyhördhet. Det är 15:e gången som avdelningen lyckats med detta. Han som vann heter Christopher Bäckström, vilket kanske är ett bekant namn för er som följer våra nyheter. Det är nämligen den andra gången som Christopher tar hem det här priset.

Vinnarens kommentarer

Chris, det är andra gången du vinner det här priset. Varför tror du att det blivit så?

- Man dras ju med när man pratar med en kund som är taggad på lite ny teknik, passionen tar över!

Är det någon särskild teknik du använder dig av, eller kommer det helt naturligt till dig?

- Lyssna på kunden och rekommendera produkter utefter vad jag hade föreslagit för mina nära och kära är mottot!

Så avgörs det hela

Granskaren som avgör om man har vad som krävs genomför testet som en så kallad ”Mystery Shopper.” Det innebär att man besöker butiken eller ringer upp kundservice som om man var vilken annan kund som helst. Men under ytan så analyserar hen upplevelsen enligt branschstandarden MSPA, för att se om medarbetaren uppfyller kraven och levererar en särskilt minnesvärd service av högsta kvalitet.

Det är Better Business som står bakom utmärkelsen och vi på Inet anlitar dem för att genomföra dessa anonyma analyser. Deras shoppare kommenterade den vinnande servicen så här:

- Personen var mycket trovärdig och gav ett pålitligt intryck. Jag fick superbra hjälp med att ta fram alternativ och även ett antal bra tips på vad jag ska titta på när jag letar skärmar.”

Kommentarer som dessa är förstås precis vad vi på Inet strävar efter varje dag. Skulle du själv behöva hjälp någon gång så ska du inte tveka att höra av dig. Vem vet, kanske får du prata med någon av våra många pristagare.

Publicerad 2019‑02‑13, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter