Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Video: Acer Predator Triton 500

Vi tittar på en riktig best till laptop

Acers nya laptop i Predator-serien för gamers levererar ray tracing i portabelt format. Vi säljer två modeller av den, en med RTX 2060 och en med RTX 2080 i Max-Q-utförande.

Designen går i en subtil blå färg och man kan själv justera tangentbordet utifrån egen smak och tycke. I övrigt så är datorn byggd helt i metall, vilket ger den ett stabilt intryck. Inuti hittar vi förutom det kraftfulla grafikkortet också en Intel Core i7-processor från den åttonde generationen. Med turboknappen ovanför tangentbordet kan du även överklocka din Predator Triton 500 för att få ut maximal prestanda ur din dator.

Skärmen har Full-HD-upplösning och en uppdateringsfrekvens på 144Hz, vilket ger ett enormt flyt i ditt spelande. Lägg till G-Sync-funktionalitet i den dyrare modellen så ska det mycket till för att du ska uppleva någon tillstymmelse till tearing. För just laptops är den här upplösningen att föredra tycker vi, den ger en skarp bild och möjliggör även högre fps.

Är man ute efter ordentligt mycket prestanda i ett slimmat paket finns det få laptops som kan tävla med Acers nya odjur. Predator Triton klarar av det mest man ställer i dess väg, och ser dessutom rätt trevlig ut under tiden.

Du köper ditt exemplar genom knappen här nedanför.

Publicerad 2019‑03‑18, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter