Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Nyheter från Corsair våren 2019

Nyheter från Corsair våren 2019

Robust gamingmus med tillhörande musmattor

Corsair är en tillverkare som kan det mesta och innehar en stark position både inom gamingtillbehör och datorkomponenter. Nu har det blivit dags för dem att släppa en ny del i deras redan breda utbud av spelfokuserade möss.

Trådlös och precis mus för spel

Corsair Gaming Ironclaw RGB Wireless är, som namnet kanske antyder, en spelmus som är helt trådlös och fylld med funktioner.

Ironclaw kombinerar hög precision via den optiska sensorn med 18 000 DPI tillsammans med en stabil design som byggts med större händer i åtanke. Fördröjningar har närmast eliminerats genom Corsairs egna Slipstream Wireless-teknologi. Tillverkaren menar att de till och med når under 1ms här, något som knappast är märkbart för en människa. Tricket är att Slipstream automatiskt letar efter bandet med snabbast möjliga svarstid i 2.4 GHz-spannet.

Slipstream skiljer sig också från mängden genom möjligheten att koppla samman flera olika tillbehör, exempelvis ett trådlöst tangentbord eller ett headset, via en enda sändare. Kravet är bara att de stödjer tekniken. Musen har också ett inbyggt batteri som låter dig spela i upp till 50 timmar innan en laddning kommer behövas. Självklart kan du då fortsätta med sladden inkopplad.

Corsairs dedikerade mjukvara iCUE låter dig finjustera musens känslighet i steg på en DPI åt gången, vilket låter dig hitta precis den känsla du är ute efter. Mjukvaran stödjer också synkroniserad RGB mellan alla tillbehör som har stöd, vilket för Ironclaw innebär tre olika zoner med justerbar belysning. Kombinera med dina andra produkter från Corsair för att skapa en enhetlig färgupplevelse. Det är också via iCUE som du ställer in musens tio programmerbara knappar.

Två hållbara och bekväma musmattor

Tillsammans med trådlösa Ironclaw släpper Corsair också två nya musmattor: Corsair MM250 XL Champion och MM350 XL Champion. Mattorna är av storlek större och det ska mycket till för att du ska hamna utanför ytan på 450x400 mm. Designen går i helsvart och består av 5 mm tjockt gummi, något som kommer hålla sig platt även på ojämna skrivbordsytor. Bra för dig som kräver bekvämlighet även under längre spelsessioner.

Vad som skiljer de olika modellerna åt är den sydda kanten på MM350 som kommer öka livslängden och förhindra materialet från att fransa sig.

Om du nu blev sugen på att införskaffa en ny mus och matta kan du köpa Ironclaw RGB Wireless och MM250 XL Champion eller MM350 XL Champion här på Inet.se.

Publicerad 2019‑04‑25, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter