Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
2 st bilder och 1 st video.

Computex 2019 - Elgato

Större Stream Deck i fokus

Stream Deck XL - Större med fler knappar

Elgato Stream Deck har varit en populär produkt, och faktiskt inte bara för streamers. Genom de programmerbara tangenterna, som också kan förses med skräddarsydda ikoner, kan du placera i princip vilka funktioner du vill nära till hands.

Nu på Computex i Taipei visade tillverkaren upp en hett efterlängtad uppgraderad version av originalprodukten. Stream Deck XL är en best med hela 32 olika knappar, där du likt tidigare versioner också kan växla mellan olika uppsättningar med ett enkelt knapptryck.

Funktionaliteten är i princip densamma som ursprungsmodellerna. Storleken och antalet knappar är förstås den tydliga skillnaden - men även processorn inuti Stream Deck XL har uppgraderats för att ge ett bättre flyt, särskilt när det kommer till GIFs.

Stream Deck till iOS - Samma funktionalitet

Under mässan avslöjade Elgato också att de tagit fram en Stream Deck-app till iOS. Appen består av själva mjukvaran i Stream Deck, så du får exakt samma funktionalitet som i den fysiska produkten. Ställ in knappar och koppla ihop dem med din streaming-setup, eller använd de som hotkeys för diverse funktioner - valet är ditt.

Appen kommer vara gratis att pröva, för att sedan övergå till en prenumerationstjänst. Så om du inte testat Stream Deck tidigare och sitter på en telefon eller surfplatta med iOS är det här ett utmärkt tillfälle.

Publicerad 2019‑05‑28, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter