Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
2 st bilder och 1 st video.

Computex 2019 - NZXT

Uppdaterade chassin i fokus för den här tillverkaren

Är det stilrena chassin med goda möjligheter för RGB du är ute efter så har NZXT stigit fram som ett ordentligt lockande alternativ. Deras H-serie har tidigare levererat minimalistisk design med stiliga fönsterpaneler som också är lätta att bygga i. Oavsett vilken storlek du föredrar har det funnits en modell som passar - från mindre H200 i ITX-storlek till mellanstora H500 och det rymliga H700.

Nya chassin i H-serien

Under Computex 2019 kom tillverkaren ut med en helt ny uppdatering av serien, och precis som tidigare handlar det både om standardmodeller och deras särskilda i-varianter. i-varianten kommer med NZXTs lösningar för RGB-belysning. Det handlar både om justerbara LED-strips och en Smart Hub som låter dig kontrollera inkopplade RGB-enheter, som NZXTs HUE-fläktar, och ställa in belysningen genom mjukvaran CAM.

I de här nya datorlådorna så har de också lagt till ytterligare en funktion i Smart Hub som är tänkt att anpassa ljudnivån inuti chassit. De kallar funktionen för Smart Noice Reduction.

Visuella förbättringar och fler funktioner

De nya modellerna kommer annars med en förbättrad fönstersida. Istället för de fyra skruvarna i hörnen behöver chassit nu endast en enda skruv på baksidan för att det härdade glaset ska sitta fast. Det ger sidan ett mycket renare utseende utan några störningsmoment.

Vaggorna för SSDs har också finputsats och i fronten kan du nu även dra nytta av en USB 3.1 Gen-2-kontakt i USB-C format.

För den som vill ställa sitt grafikkort på tvären är det H510i och H710i som gäller. Dessa två har nämligen inbyggda vertikala hållare för grafikkort, som dock kräver en separat riserkabel för att kopplas in.

Alla storlekar finns representerade i den här uppdateringen, både i vanliga och i-varianter. En modell som däremot är helt ny är NZXT H510 Elite. Du kan se den som en uppgraderad version av H510, med en inglasad framsida och en löstagbar hållare för radiatorer. Just framsidan får chassit att se ännu trevligare ut, särskilt om man använder RGB-fläktar som synkroniseras med resten av systemet.

Publicerad 2019‑05‑29, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter