Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
2 st bilder och 1 st video.

Computex 2019 - Phanteks

Mängder av chassin och tillhörande högtalare

I den här lite längre videon tar vi en titt på en hel drös nya chassin från välkända utvecklaren Phanteks. Från riktiga bestar med plats för flera moderkort, till lite mer effektiva affärer som ryms ovanpå skrivbordet. Precis som för många andra är RGB en genomgående faktor, och vi får även se en hel del skräddarsydda vatten-loopar.

Enthoo Luxe 2

Ett ordentligt stort chassi med robust fönstersida och plats för maximalt 15 stycken fläktar. I och med att nätaggregatet ligger avskilt från resten av komponenterna kommer du med det här chassit ha goda möjligheter till kylning. Luxe 2 har också plats för två olika moderkort, genom den extra ITX-platsen i det nedre vänstra hörnet. Det gör chassit till ett utmärkt alternativ för dig som är ute efter en streamingdator med två olika system - särskilt när det också finns plats för ytterligare ett nätaggregat.

Tre uppdaterade chassin

P360X - Uppföljare till P350X. Omdesignad med helt ny front som ger upphov till en cool RGB-effekt. Har även fullt stöd för vertikala grafikkort.

P400A - Uppföljare till P400. Även denna har fått en uppdaterad front med böjd metallmesh. Meshen ger chassit ett bättre luftflöde och skapar en 3D-effekt med RGB som ger chassit ett unikt utseende. Kommer i två versioner - en med RGB-fläktar och en utan.

Evolv Shift - Uppgraderat prisbelönt ITX-chassi med mesh-sida istället för härdat glas. Passar bra för dig som föredrar att kyla med luft.

Glacier Series - Delar för vattenkylning

Det sista Phanteks hade att visa i år var deras Glacier-serie med delar för egenbyggda system för vattenkylning. Här hittade vi RGB-belysta distributionsplattor, reservoarer, vattenblock för både grafikkort och processorsockets. De nya grafikkortsblocken har fått utökat stöd för RTX 2070 och RTX 2060, tidigare var det bara de absoluta toppkorten som blocket anpassats för. CPU-blocken är nu aningen större och får stöd för Intels 115x och 2066-sockets. För AMDs del passar blocket för både AM3 och AM4.

Bonus - Högtalare formad efter Evolv X

Publicerad 2019‑05‑29, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter