Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
4 st bilder och 1 st video.

Computex 2019 - be quiet!

Tystnad från den tyska specialisten

be quiet!, en tillverkare känd för sina chassin och effektiva kylare som Dark Rock, kommer till Computex 2019 med en hel del nyheter.

Pure Base 500 - Effektivt chassi med valfrihet

Huvudakten är det nya kompakta ATX-chassit Pure Base 500, en mindre version av Pure Base 600 - tillverkarens första på instegsnivån för datorlådor. Be quiet! har tagit erfarenheten från det släppet och inkorporerat detta i det här nya chassit. Målet är att leverera ett användarvänligt chassi till ett konkurrenskraftigt pris.

Kommer med utbytbara toppar beroende på vilka komponenter du väljer. Ligger fokus på tystnad eller vill du ha lite mer luftflöde? Oavsett vad du föredrar så finns det en topp för dig - särskilt eftersom du kommer kunna montera en radiator här också.

Chassit kommer i tre olika färger: svart, grått och vitt - tillsammans med antingen en fönstersida eller en ljuddämpad dito.

Nya nätaggregat - System Power 9 CM

be quiet! Är en van spelare när det kommer till nätaggregat och en av de intressanta nya produkterna de hade med sig var en semi-modulär historia på instegsnivån. System Power 9 CM är 80+ Brons och blir på något vis aningen tystare än den tidigare modellen. Varför vet be quiet! inte riktigt, men steget till att bli modulärt gav tydligen den effekten på något vis.

Tillverkaren kommer också med en ny modell av Straight Power 11 - den här gången med högre effektivitet i form av 80 PLUS Platinum.

Ta en titt på videon för att se vår rundvandring i be quiets! område på Computex. Där visar vi också upp en hel del casemods från några av våra samarbetspartners.

Publicerad 2019‑05‑31, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter