Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Video: AGON AG273QCX

Premiumskärm till konkurrenskraftigt pris

Med AGON AG273QCX erbjuder AOC Gaming ett oerhört attraktivt paket till en aggressiv prispunkt. Det här är en välsvarvad skärm med stark såväl spel- som allmänprestanda. Tillsammans med ett stabilt och flexibelt stativ är detta definitivt en skärm du bör kolla närmre på inför nästa uppgradering, och varför inte börja med vår genomgång?

AGON AG273QCX är en 27” gamingskärm av modernt snitt utrustad med en ljusstark VA-panel, 400 nits, med upplösningen 2 560 x 1 440 pixlar och stöd för HDR10. Tillsammans med VA-panelernas naturligt djupa svärta och dennas imponerande färgåtergivning, hela 99% sRGB, är detta en panel som verkligen får innehållet att poppa.

Även om skärmen har imponerande allmänprestanda är det dock i grund och botten en gamingskärm. Skärmen har vad som ofta anses som de tre viktigaste grundstenarna för gaming: hög uppdateringsfrekvens, 144 hz, låg responstid, 1ms, och adaptiv synkronisering. Den adaptiva synkroniseringen kommer i form av FreeSync 2 och har ett spann mellan 48-144Hz. Då FreeSync är baserat på VESA Adaptive Sync fungerar skärmen numer också tillsammans med NVIDIA G-sync, även om inget officiellt stöd finns.

Lägg till ett oerhört trevligt och stabilt stativ, VESA-fäste, dugliga högtalare och en aggressiv prispunkt så har du det angenäma paket AGON AG273QCX erbjuder. Efter att du sett videon kan du läsa mer om och köpa skärmen på knappen nedan.

Publicerad 2019‑06‑13, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter