Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Video: Silencio S600

Elegant och ljuddämpat chassi från Cooler Master

Med pånyttfödda Silencio-serien siktar Cooler Master på att ta in sina ljuddämpade chassin i framtiden. Med enkla, raka linjer och avsaknad av RGB är detta ett chassi som bör tilltala dig som vill ha ett chassi som står stolt när det är synligt, men som inte drar onödigt många blickar till sig.

Nej, detta är ett chassi som premierar subtilitet. Med rektangulära, mörka och ljuddämpade paneler och nedtonade detaljer är det ett chassi man först inte lägger märke till, men som när man väl gör det är det behagligt mot ögat.

Under den anspråkslösa ytan kan du dölja ett långtifrån lika blygsamt datorbygge. Det här ATX-chassit har stöd för dubbelradiator i fronten, och om du monterar bort 5.25”-platsen får du även plats med höga reservoarer och dubbelradiator i toppen. Föredrar du lyftkylare får tornkylare upp till 167mm höga plats.

Lockas du av chassit erbjuds Silencio S600 både med eller utan härdat glas och du kan läsa mer om de två varianterna nedan. Därtill finns även en mindre mATX-version som heter Silencio S400, vilken också finns länkad nedan.

Publicerad 2019‑06‑20, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter