Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Inet hjälper Matinbum med dator

Vi bygger ihop en dator med hjälp av ASUS

Youtubern/influencern Matinbum har med let’s plays lockat till sig en hel del tittare. Han underhåller sina över 100 000 prenumeranter varje dag med nya videos där han går på upptåg i mängder av olika spel, med ett visst fokus på Minecraft - ett spel som fortfarande står sig starkt i popularitet.

Inet till undsättning

Vi på Inet gillar skarpt vad Matinbum håller på med, vilket var anledningen till att vi bjöd in honom till vår anrika butik på Ringön i Göteborg. Matinbum klagade redan på att hans gamla dator kämpade ordentligt med videoredigeringen, en ganska viktig del av hans dagliga arbete. Därför kom besöket precis i rättan tid för att lösa problemet med en kraftfull lösning som heter duga.

Komponenter från ASUS

Med hjälp av ASUS kunde vi förse Matinbum med en dator som med enkelhet klarar av allt han kan tänkas ställa i dens väg. Med en processor i form av Intels 16-kärniga Core i9-9960X kommer redigeringen nästan vara klar innan den ens har börjat. Kombinera det med grafikkortet ASUS GeForce RTX 2080 Ti ROG STRIX GAMING OC, bland de kraftfullaste modellerna på marknaden, kommer även spelprestandan vara mer än nog för att formligen mosa dagens moderna spel i höga upplösningar.

För att kyla den kraftfulla processorn slängde vi med ASUS AIO-kylare ROG Ryujin 360mm. Allting får sedan ström från det kraftfulla nätaggregatet ROG Thor 1200W och huseras i ASUS gigantiska och fullt utrustade chassi ROG Strix Helios GX601. Denna tingest förtjänar verkligen titeln Monsterdator.

Följ med Matinbum till Ringön

I videon får vi följa med Matinbum till vår butik där han träffar en av våra medarbetare i form av Alexander. Ta gärna en titt, både för att se hur det är att köpa en monsterdator hos oss och hur Matinbum reagerade på kraften i hans nya maskin.

Du kan se videon här ovanför, eller ta en titt direkt på hans kanal på Youtube.

Publicerad 2019‑07‑15, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter