Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Fläkt mot hettan

Fläkt mot hettan

Sommarvärmen drar in – Skydda dig med våra fläktar

Årets sommar har hittills inte på långa vägar nått upp till förra årets totala torka och brännande temperaturer. Men ser man till prognoserna kan det här komma att ändras inom de kommande veckorna. Medelhavsvärmen är på intåg och sitter du utan någon metod att kyla ner dig kan det vara dags att investera i en fläkt av något slag.

Fläktar till olika tillfällen

Lyckligtvis har vi på Inet ett gäng olika fläktar som passar till olika användningsområden. Är du ute efter att gömma dig från värmen inomhus vid skrivbordet kan vi rekommendera några av våra bordsfläktar. Dessa drivs via USB, så du kan enkelt koppla in dem och blåsa igång kalluften på ett kick. Bordsfläktarna i vårt utbud är också väldigt prisvärda, så tveka inte att rädda dig själv från hettan med en av dessa.

Golvfläkt för hela rummet

Är du istället ute efter en lösning som också låter dig vistas i hela rummet kan vi rekommendera någon av våra golvfläktar. Du justerar själv hur du vill att dessa ska köras, både vad gäller positionering och lutning samt vilken hastighet fläkten ska blåsa i. Bara en av dessa kan förvandla en masugn till rum till ett rent behagligt tillhåll.

Tornfläkt - Smidig och kraftfull

Tornfläkten består av en cylinder med en kraftfull fläkt inbyggd. Precis som golvfläkten kan den här sorten också oscillera fram och tillbaka för att täcka ett helt rum - dra även nytta av de olika hastigheterna i kombination med en timer som låter dig sätta upp ett schema för ditt fläktande.

En tornfläkt passar bra för dig som vill spara in på utrymme. I och med den avlånga designen ryms denna fläkt enkelt i ett hörn, varifrån den sedan når ut över rummet och kyler ner det på kort tid.

Alla våra fläktar har sitt givna användningsområde, så beroende på vad du är ute efter finns det en fläkt som kommer vara som gjord för uppgiften.

Publicerad 2019‑07‑25, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter