Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Inet Weekend Festival 2019

Inet Weekend Festival 2019

Årets största event i Sisjön

Det är snart dags för årets upplaga av Inets Weekend Festival. Festivalen är ett fast inslag under året för oss på Inet och brukar dra till sig en hel del besökare. Förutom trevliga priser på mängder av produkter ur vårt sortiment håller vi också i ett flertal aktiviteter under hela helgen.

Aktiviteter under festivalen

I år kommer ni bland annat kunna njuta av:

Fallskärmshopp i VR. Vi sätter upp en ställning i vårt tält som låter dig flyga samtidigt som du hoppar i den virtuella världen.

Tillverkare på plats. Passa på att träffa tillverkare från Lenovo, AMD, MSI och fler och ställ eventuella frågor ni kan tänkas ha om deras produkter och program. Lenovo tar dessutom med sig en hel container med gaming till festivalen.

Rally med proffs. Testa på racing i simulatorstolen SIMRIG och utmana professionella föraren Mattias Adielsson på ett lopp. Här kommer det också finnas VR-headsets för en ännu mer immersiv upplevelse.

Örgrytes e-sportlag kommer också finnas på plats, redo att utmanas i en svettig fotbollsmatch i FIFA.

Kampanjpriser

Ett självklart dragplåster för festivalen är förstås kampanjpriserna. Under årets Weekend Festival kommer vi erbjuda härliga priser på allt från högkvalitativa VR-headsetet HTC VIVE PRO, dedikerade e-sportsskärmar och smarta hem-produkter. Tänk bara på att antalet produkter är begränsat och att först till kvarn gäller. Därav är det värt att vara på plats tidigt för att säkra just den vara du är ute efter.

Välkommen in till Inet Sisjön under hela helgen. Det här är en teknikfest ni verkligen inte får missa. Vi är oerhört taggade på att slå upp dörrarna och hoppas ni är lika taggade på att besöka oss!

Publicerad 2019‑08‑21, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter