Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Borderlands 3 Release

Skjut, loota och skjut lite mer

Den numer klassiska lootskjutaren gör återkomst med nya vapen, monster och miljöer.

Det var ett tag sen vi fick träffa på galningarna från Pandora i Borderlands: The Pre-Sequel, och ännu längre sedan den senaste numrerade titeln i serien. Därför är det inte särskilt förvånande att Borderlands 3 har varit ordentligt hypat av mången spelare.

Gammal är äldst

Mycket har hänt i spelvärlden sen 2014. Destiny har tagit loot-skjutaren till nya höjder med följsamt gameplay och en stadig ström nytt content. Raids och dungeons har blivit en grej i FPS och frågan är hur Borderlands klassiska tillvägagångssätt står sig i jämförelse.

Borderlands innehar ändå sin egna nisch i form av en säregen humor, som också visar sig i spelets grafiska stil. Den ikoniska tecknade grafiken berättar direkt att det är Borderlands man har att göra med. Lägg till unika och minnesvärda karaktärer så har du seriens formula i ett nötskal - förutom skjutdonen då förstås.

Vad är nytt?

Precis som tidigare spelar du här som en av fyra så kallade "Vault Hunters", alla med sina egna förmågor och säregenheter. Moze springer omkring med ett gigantiskt gevär och kan ta fram en personlig mech när det behövs. Zane är en yrkesmördare vars lurendrejeri kan finta bort fienden. Här pratar vi hologram och drönare tillsammans med krypskytte.

Roboten FL4K har blivit lite av en favorit genom sin förmåga att bussa olika djur på de stackars fienderna. Nummer fyra är sirenen Amara. Det är hon som har tillgång till ett gäng extra metafysiska armar och telekinesi. Gillar du att leka en lite våldsammare jedi är hon ett utmärkt val.

Kombinerat med karaktärernas specialförmågor finns här också ett helt berg av vapen. Vapen som skjuter vapen, vapen som springer, vapen som kastas och faktiskt vapen sin skjuter kulor också.

Om allt det här låter som spelet du längtat efter kan du köpa Borderlands 3 nu på studs här på Inet. Följ bara länken här nedanför.

Publicerad 2019‑09‑17, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter