Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Video - Hue Sync

Förbättra spelupplevelsen med dina Philips Hue-lampor

I den här videon visar vi upp hur du kan förbättra inlevelsen vid datorskärmen genom att använda lampor från Philips Hue.

Den förbättrade inlevelsen möjliggörs av Philips egna program Hue Sync, vilket finns till både PC och Mac. Med Hue Sync kan du synkronisera dina färggranna Hue-lampor med spel, film och ljud på samma sätt som Philips redan gjort med stor framgång med deras Ambilight-funktion de har till TV-apparater. Vi tycker det här är ett oerhört välfungerande system som verkligen förhöjer inlevelsen vid datorskärmen.

För att komma igång behöver du en Hue-brygga, version 2 eller nyare, tillsammans med White & Color Ambiance-lampor eller motsvarande Hue-lampor som har rika färger, så som Hue Play, Hue Go och Hue Lightstrip. En ren bonus för dig som redan använder den här typen av Hue-lampor, med andra ord.

I videon använder vi tre stycken Hue Play som vi fäst bakpå vår gamingskärm med de medföljande stativen och dubbelhäftande tejpfästena. Installationen, både fysiskt och virtuellt, är mycket enkel. Du placerar ut dina lampor så som du vill ha dem och skapar sedan ett så kallat ”entertainment area” i mobilappen. Där placerar du ut virtuella versioner av samma lampor så att de matchar de fysiska.

Sedan startar du Hue Sync-programmet på din PC eller Mac, gör dina inställningar och väljer om du vill synkronisera med spel, film eller ljud - eller en kombination. Därefter är det bara att njuta av en mer inlevelsefull spel-, film- eller musikupplevelse.

I videon använder vi primärt aggressiva och ljusstarka inställningar för att göra det möjligt för effekten att synas bra igenom kameran - men det behöver inte vara alls lika påtagligt i verkligheten om du inte vill. Det går enkelt att ställa ner både intensitet och ljusstyrka för en mer subtil effekt.

Är du intresserad av Hue Sync hittar du startpaket och fristående produkter som vi tycker passar särskilt bra för funktionen på knappen nedan, men du kan även använda andra White & Color Ambiance.

Publicerad 2019‑09‑30, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter