Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

OnePlus 7T på Inet

En ny tillverkare med ny telefon

OnePlus är en tillverkare som länge kunnat erbjuda ett prisvärt alternativ som kan mäta sig med dagens flaggskepp på många punkter. Därför kan vi stolt idag presentera att OnePlus blir en del av utbudet med telefoner här på Inet. Specifikt handlar det om den senaste modellen OnePlus 7T den första i standardsegmentet som utrustats med 90 Hz AMOLED-skärm med Full HD-upplösning.

Njut av verklighetstrogna färger genom stödet för HDR 10+.

Uppdateringsfrekvensen ger ett bättre flyt i upplevelsen, då det nu är möjligt för skärmen att visa 90 fps istället för 60. Annars är designen snarlik de senaste två modellerna, med en näst intill heltäckande skärm vars notch är i den så kallade teardrop-formen.

Fördelen med notchen jämfört med en pop-up kamera är att du snabbt kan låsa upp telefonen via ansiktsigenkänning, utan att vänta på att kameran vecklas fram. Föredrar du att använda fingeravtryck är OnePlus även snabba på den här fronten, med en optisk läsare vid skärmens botten.

Trippel kamera

Den andra stora nyheten är cirkeln med tre kameror på baksidan av telefonen. Det här är samma system som Pro-modellen av OnePlus 7 använde sig av tidigare i år, vilket nu tagit steget till standardmodellen. Resultatet är en hög detaljnivå som klarar av både dagsljus och mörker utan problem.

Här hittar du även en vidvinkelkamera med 16 megapixel, tillsammans med en 8 megapixlars telezoom. Just vidvinkellinsen gör det möjligt för OnePlus 7T att ta ordentligt skarpa bilder på nära håll - en unik funktion jämfört med tidigare OnePlus-mobiler.

Kraftfullaste OnePlus hittills

Slutligen tar vi en titt på telefonens innanmäte. Här hittar vi en hel del kraftfulla komponenter, inte minst processorn Snapdragon 855+ från Qualcomm. Det här är en uppgraderad variant av årets standardmodell som levererar kraft nog för att mäta sig med nästan alla telefoner på marknaden i dagsläget. Utöver processorn hittar vi också 8 GB RAM-minne och 128 GB lagring, prestanda nog för att nyttja den uppdaterade skärmen till fullo.

OnePlus 7T kommer dessutom med den senaste version av Android, Android 10, förinstallerat - tillsammans med OnePlus egna Ogyxen OS. Som vanligt sparsmakat och tar inte särskilt mycket plats.

Är du ute efter en telefon i mittensegmentet som ändå kan utmana marknadens giganter är OnePlus ett utmärkt val. Du kan säkra ditt exemplar via knappen här nedanför.

Publicerad 2019‑10‑17, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter