Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Inet Årets Datorbutik 2019

Inet Årets Datorbutik 2019

Sweclockers användare röstar fram butiken de föredrar

Efter en lång viloperiod på fyra år återupptog Sweclockers sitt pris för Årets Datorbutik igen. Precis som tidigare var det deras medlemmar som röstade fram segraren. För nionde gången i följd är det Inet som tog hem flest röster och därmed också vinsten. En vinst som presenterades live på scen under Sweclockers Live där hemsidan firade 20 år.

- Efter ett längre uppehåll är det extra skönt att veta att vi fortfarande har förtroende hos Sweclockers användare. Årets Datorbutik har alltid varit av stor vikt för oss på Inet då omröstningen avgörs av dator- och spelentusiaster, vår enskilt viktigaste kundgrupp, säger Erik Wickman, vd för Inet.

Så avgjordes tävlingen

Det är första gången sedan 2015 som Sweclockers håller tävlingen där Årets datorbutik utses. Processen går till som så: Först får medlemmarna på Sweclockers nominera den datorbutik de föredrar. Därefter sker en omröstning där varje registrerad användare har en röst att nyttja. Butiken med flest röster står som segrare.

Sweclockers har länge varit en viktigt del i Inets utveckling. Genom feedback och nyttig kritik från medlemmarna har flera förändringar genomförts. Bland annat har Inet infört fri frakt på alla produkter, breddat sortimentet med efterfrågade varor och lagt till fler leverans- och betalningsalternativ.

- Vi sitter aldrig nöjda och kommer fortsätta satsa på ytterligare förbättringar för att förtjäna priset även nästa år. Det ska vara enkelt att handla hos Inet, från den första hälsningen genom hela köpprocessen och även vid eventuella supportärenden, säger Erik Wickman.

Så motiverade användarna nomineringen

Inet prisades högt för sin kundsupport, som anses vara bäst enligt många användare. Fri frakt och snabba leveranser uppskattades också. Flera skrev att Inet inte alltid har de lägsta priserna, men att ”servicen gör det värt det.” Vidare nämndes också den lättnavigerade webbplatsen, verktyget Datorbyggare och inte minst deras produkt- och teknikvideor.

Klicka här för att ladda ner pressmeddelandet:

Publicerad 2019‑11‑12, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter