Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
LIFX Chroma Connector avslöjas

LIFX Chroma Connector avslöjas

LIFX och Razer samarbetar för att synka ljus med spelande

Razer Chroma har länge varit en tydlig del i tillverkarens produkter. Det här är deras mjukvara som sköter belysningen i allt från tangentbord, möss och högtalare, så länge stödet finns förstås. Allting styrs via programmet Synapse där du själv kan ställa in belysningen du är ute efter, i kombination med olika effekter och förinställda program.

Smart belysning

Något som blivit allt vanligare nu för tiden är det smarta hemmet. Särskilt justerbart ljus i olika färger har ökat explosionsartat i popularitet och har du tillgång till detta är det kanske lockande att kunna synkronisera dina lampor till din underhållning. För att låta dig göra detta har Razer ingått i ett samarbete med LIFX, en tillverkare av just smarta lampor med stöd för färgat ljus.

Allt sköts via Chroma Synapse

LIFX Chroma Connector är ett program du laddar ner från Razers hemsida. Väl igång kommer det fungera med alla produkter från LIFX, från den första generationen till de allra senaste släppen. Allt du behöver göra är att koppla upp din dator till samma nätverk som de smarta lamporna använder sig av. Sedan kan du precis som med dina andra Razer-produkter styra allt genom Chroma Synapse.

Här kan du ange vilka färger som ska visas, eller samla specifika enheter i zoner för att dra nytta av särskilda effekter. Även vissa utvalda spel kommer kunna påverka dina lampor. Det kan exempelvis handla om att ljuset reagerar när du blir skadad, får tillgång till din specialförmåga eller att det anpassar sig till miljön du befinner dig i. Effekterna beror på vilket spel du njuter av för stunden

Om du sitter på eller funderar på att införskaffa antingen smart belysning från LIFX eller något från Razers utbud har du nu alltså tillgång till synkroniserad belysning bara några knapptryck bort. Det förhöjer inlevelsen i spel och låter dig också skapa en spelmiljö som faller just dig i smaken.

Publicerad 2019‑11‑21, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter