Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Video: Nimbustor

Kompetent NAS från Asustor på besök

Letar du efter en modern NAS med brett användningsområde och modernt gränssnitt kan Asustor Nimbustor vara modellen för dig. Se vår video för en sammanfattning.

Nimbustor lämpar sig för allt från nätverkslagring och mediauppspelning till direkt-backup vid streaming tack vare moderna komponenter och dubble 2.5GbE-portar med Link Aggregation för totalt 5Gbit/s. Nimbustor har dessutom inbyggd HDMI 2.0 med stöd för högkvalitativ direktuppspelning direkt från enheten.

Just nu finns Nimbustor i två olika modeller, vilka båda har moderna funktioner och ett stort app-bibliotek, men som skiljer sig från varandra i antalet lagringsplatser, internminne och processorer.

Den mindre modellen, Nimbustor 2, har två lagringsplatser för 2.5” eller 3.5” över SATA, den tvåkärniga processorn Intel Celeron J4005 och 2GB inkluderat internminne, med möjlighet till upp till 8GB. Dess gränssnitt i kombination med hårdvaran gör detta till en oerhört kompetent NAS i mellanklassen, men vill du ha en ännu kraftfullare NAS erbjuds även storebrodern Nimbustor 4.

Nimbustor 4 har fyra lagringsplatser, men skiljer sig även i att den har 4GB inkluderat internminne och är utrustad med den fyrkärniga processorn Intel Celeron J4105. De två modellerna har samma funktionalitet och gränssnitt, men Nimbustor 4 har i och med dess kraftfullare hårdvara större spelrum för att hantera fler saker samtidigt.

Oavsett om du är en streamer, innehållskapare eller helt enkelt vill ha snabb lagring för backup och media anser vi Nimbustor vara en modell du bör kika närmare på. Det gör du på knapparna nedan, där du hittar de två modellerna.

Publicerad 2019‑12‑03, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter